28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Aarhus – Sønderjyske 3 augusti

Det är dags för danskt ligamöte mellan Aarhus och Sønderjyske, någonting som öppnar för ett spel på 1×2-marknaden till hela 3,60 gånger såsen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är bara att rikta blickarna mot den danska ligafotbollen, som redan är tre omgångar in och nu spelar sin fjärde omgång för säsongen. Till skillnad från andra europeiska ligor börjar danskarna väldigt tidigt i juli månad för att hinna med hela säsongen.

Här fokuserar vi på matchen mellan det luriga laget Aarhus, som öppnat säsongen lite trevande med tre raka oavgjorda matcher, mot uppstickaren Sønderjyske. När vi väl summerar säsongen väntas båda ligga i mitten någonstans.

Känslan är också att lagen på det hela taget är väldigt jämna och att det inte skiljer så mycket mellan de båda.

1×2-marknaden i fokus

Som vi slagit fast: det här är två väldigt jämna lag och det ska mycket till för att det ena laget ska dominera den här matchen kraftigt. Spelbolagen håller hemmalaget som favoriter, men det vet vi inte om det går att hålla med om.

Snarare är skrällen i någon form intressant, även fall det nog ska en del till för att Sønderjyske ska åka iväg och plocka med sig en trepoängare hem. Trots att laget har fyra poäng på sina två senaste matcher, med hela fyra gjorda mål framåt och en bevisat stark offensiv, tror vi att en trepoängare är att hoppas på lite för mycket.

Här kliver vi in på 1×2-marknaden och att matchen ska bli tät hela vägen in i mål.

Alltså: X (oavgjort) till 3,60 gånger pengarna hos Bwin. Spelet finns hos en rad spelbolag, däribland välaktade LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, fredag 3/8

Speltips: X (oavgjort)

Odds: 3,60

Bolag: Bwin

Följ oss på sociala medier