23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför AEK Aten – Vidi 28 augusti

Det ska inte finnas mycket till tvekan när AEK Aten och Vidi FC returspelar i Champions League-playoffet. Grekerna ska väl sätta in dolkstöten här? Vi levererar er ett speltips – till 2,70 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ett hinder kvar. Skillnaden: Champions League eller Europa League. Det är vad som står på spel för AEK Aten och Vidi FC. Ni förstår kanske hur mycket som står på spel för klubbarna? Ekonomiskt liksom sportsligt.

Och var står vi nu? Med ett AEK Aten som inför den här returen leder med två mål mot ett. Lite draghjälp fick de förvisso när Vidi fick en man utvisad redan efter 22 minuters spel, men å andra sidan fick AEK detsamma cirka tio minuter in i den andra halvleken. Det var strax efter det som ungrarnas reduceringsbalja kom.

AEK Aten skakade om hela Grekland när de vann förstadivisionen, Super League, förra året. Olympiakos har annars varit landets stora dominanter i landet, som maktfaktor i Europa liksom inhemskt.

Nu har AEK också skickat ut ett starkt Celtic ur CL-kvalet och är därmed försvinnande nära turneringen.

Ungersk fotboll har ingen större status ute i Europa, så lite överraskande är det att Vidi nått ända hit. F91 Dudelange, från Luxemburg, bulgariska Ludogorets och svenska Malmö FF har alla skickats ut.

Sätter in dolkstöten

Det är bara att lyfta på hatten för Vido och vad de åstadkommit ute i årets Europakval, men nu tar det väl stopp? Europa League-gruppspel ska de dessutom vara väldigt stolta över att nå, om det ”bara” skulle stanna där.

AEK Aten vann alltså bortamötet och ska nu försöka sätta in dolkstöten. Vi värderar dem som klasserna bättre och formen verkar även den prickad. Grekiska klubbar har också ett rykte av att vara starka ute i Europa.

Här kan siffrorna skjuta i höjden, när Vidi måste uppåt i positionerna…

Spelar AEK Aten med -1,5 mål (asian handicap) till oddset 2,70 gånger pengarna hos LeoVegas. Då sitter spelet om de vinner med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 28/8

Speltips: AEK Aten -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 2,70

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier