28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför AIK – IFK Norrköping 26 maj

Allsvensk toppbatalj hittas på lördagens smaskiga meny, där AIK står för värdskapet mot IFK Norrköping på Friends Arena. Vi ser till att spetsa till det hela lite extra – med en supervärd 3,75-oddsare till speltips.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Jakten på serieledande Hammarby fortsätter för tabelltvåan AIK och trean IFK Norrköping – och det är den trio som det verkar handla om i den absoluta toppen, även om det ännu är mycket tidigt att sia. Två tredjedelar av Allsvenskan återstår trots allt.

Det som imponerar så oerhört med AIK är försvarsspelet – nyckeln till varför de ännu, som enda allsvenskt lag, inte förlorat. Minuset? Alla kryss! Fem stycken på 11 matcher och tre på de fyra senaste.

Vi kunde exempelvis se senast mot Häcken, där AIK med hela matchen steppade upp, och upp, och upp. Dock missades ett par helgjutna, hundraprocentiga, möjligheter i den andra halvleken – och det slutsiffrorna skrevs oavgjorda, 1-1.

Det är ett formstarkt IFK Norrköping som kommer på besök till Friends Arena – även om spelet inte alltid rullar på som man velat. Å andra sidan – vad finns att antyda på när fyra matcher efter varandra vunnits?

Tanken: oavgjort!

Så, hur tänker vi här? Främst: att det blir tätt! Jämnt! Och då sannolikt med ett oavgjort utfall av matchen.

AIK har fantastiska kvalitéer, är extremt svårslagna – men spelar alldeles för ofta oavgjort. Trots de namn som finns framåt i banan har de i flertalet matcher varit ineffektiva och i andra skapat alldeles för lite. En sämre kombination.

Och Norrköping, visst har de spets, men här kan de tänkas bli lite tillbakalutade i positionerna; oavgjort på Nationalarenan är extremt starkt. Det kan omöjligen inte bortses från.

Spelbolagen tänker olika här och det öppnar för spelmöjligheter. Målunderspel skulle kunna locka.

Vi vill dock höja upp svårighetsgraden något och när Betser erbjuder oss 3,75 gånger cashen för att det slutar lika tvekar vi inte en sekund. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 26/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,75

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier