2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Albanien – Norge 26 mars

Målpartaj? Pfft! Icke! Det handlar om Albanien mot Norge på Elbasan Arena och på Superspelen ser vi chansen att mer än trippla insatsen med ett suveränt speltips hämtat från målmarknaden.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är klart att det kliar i fingrarna när mer än halva landslagsuppehållet är avverkat och den europeiska toppklubbsfotbollen återstartar alldeles strax. Men först – en arbetsvecka med landskamper och ishockey från oss.

Jakten på vinstgivande spel släpper vi aldrig – och det har hunnits mycket gott att sätta tänderna i. Här från Albanien kan undertecknad inte förstå hur spelbolagen resonerar.

Vi tar dock en titt på de medverkande parterna först…

Varken Albanien eller Norge är i närheten av världstoppen eller den europeiska toppen, men det finns positiva framtidsutsikter hos båda parter. Albanien stod för ett mer än acceptabelt kvalspel, blev trea bakom den totalt dominanta duon bestående av Spanien samt Italien, och kom ovanför Israel, Makedonien och Liechtenstein. Vad som kunde krävas, helt enkelt.

Kvalet var å ena sidan ett fiasko för Norge, men å andra sidan har det sett bättre ut sedan den svenska tränarprofilen Lars Lagerbäck hämtades in som förbundskapten. Exempelvis avslutades kvalet med en 1-0-vinst över Nordirland, som blev tvåa, och i fredags värjdes Australien undan med 4-1 i en annan vänskapsmatch.

Defensivt inställda lag

Lars Lagerbäck är känd – ökänd? – för hur han organiserar sina lag defensivt. De tenderar att se mer stabila än sprudlande ut och det är sannolikt vad just Norge är ute efter. Kontinuitet och stabilitet.

Förra veckans match mot Australien var förvisso en fantastiskt utförd sådan, där det hände oerhört mycket framåt. Fyra mål!

Men att bara värdera in en match blir missvisande. På bortaplan ser det annorlunda ut, en mer defensiv approach, och faktum är att de misslyckats med att hitta nätet i fyra av de fem senaste matcherna på resande fot. Och ja, då var övrig mot San Marino…

Albanien släppte in så få som 13 mål på tio kvalmatcher och mötte då både Spanien och Italien vid dubbla tillfällen. Laget såg stabila ut och är mer defensivt inställda.

Och som nämnt: vänskapsmatcher av denna karaktär betyder många byten och då tenderar spelet att hackas upp – något som talar för färre mål… 0-0?

Under 1,5 mål hittas till 3,10 gånger degen hos LeoVegas och det är alldeles för bra för att inte syna.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 26/3

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 3,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier