24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Argentina – Kroatien 21 juni 2018

Är det inte lite som bäddat för en (mini)skräll när Argentina och Kroatien ställs mot varandra i VM 2018? Det är vartåt vi lutar – och vårt speltips inför matchen betalar 3,45 gånger såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp D i årets världsmästerskap rullar vidare med ländernas andra matcher. Den stora höjdpunkten: Argentina mot Kroatien. Det är också från den matchen som vi levererar vårt speltips.

Och det är lite av en kniven mot strupen-match för Argentina, efter att bara ha löst ett kryss i premiären mot Island. Den kollektiva styrka som islänningarna besitter ska såklart inte underskattas, men likväl var det resultatet ett stort fiasko. Dessutom missade Leo Messi chansen att pricka in 2-1 från straffpunkten i den andra halvleken.

Kroatien löste i alla fall en trea i premiärmatchen, utan att imponera fullt ut eller vara i fara. Till slut blev det dock bekvämt: 2-0 över Nigeria och det innebär att de är ensamma att stå på tre pinnar efter en omgång i gruppen. Här skulle minst ett kryss innebära en lyxsituation inför den avslutande matchen, innan ett eventuellt slutspel.

Annars känns det fortsatt öppet. Argentina är favoriter i matchen, med all rätt. De har ett spelarmaterial i världsklass, men får det sällan att klicka friktionsfritt. Gäller att få fart på stjärnorna. Hitta självförtroendet.

Bra betalt kryss

Kritiken som öste över Argentina redan inför mästerskapet visades befogad. Premiären var ett plattfall modellen större. Island är i själva verket ett lag som tre poäng bara ska hämtas av.

Med bakgrund till detta kan vi inte annat än att se Argentina som en klar favorit i fara.

Vad som dock är att beakta är att krysset vore ett mycket positivt utfall för Kroatien och vid händelse av att det står lika på tavlan kan vi räkna med att de kommer försöka krypa ihop i positionerna; hålla tätt och hålla resultatet intakt.

För krysset får vi 3,45 gånger degen hos LeoVegas. Det är alldeles för bra för att inte testa.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 21/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,45

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier