24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Arsenal – Atlético Madrid 26 april

Första halvlek och målen, eller snarare bristen på dem, tittar vi närmare på inför Europa League-semifinalens första möte mellan Arsenal och Atlético Madrid. Oddset för vårt speltips? 2,80!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Champions League-veckan är summerad och vidare är vi med Europa League, där båda semifinalerna ska spelas under torsdagskvällen. Övrig är mellan Olympique Marseille och Salzburg.

De stora favoriterna till att kamma hem hela kalaset är då förstås just Arsenal och Atlético Madrid, som vi annars blivit vana med att se i Champions League under åren. Där verkade förvisso spanjorerna, men efter att ha blivit trea i deras gruppspel fick de istället ta plats i EL-slutspelet.

Det här var det första året på en herrans massa år som Arsenal inte spelat CL-fotboll – och det är ett stort fiasko för klubben. Risken är att de missar turneringen även nästa år. För att nå dit kommer det krävas en titel här, i EL. Chansen via Premier League, den är helt sumpad.

Till följd av fiaskot har det också deklarerats att Arsené Wenger gör sin sista säsong som tränare för klubben. Det är nyheter som de flesta fansen väntat febrilt på och snarare hoppades skulle ske för flera år sedan. Utvecklingen i ”Gunners” har länge gått åt helt fel håll.

Tillknäppt – åtminstone till nollan spricker

Arsenal ska försöka sätta ton. Vara den spelförande parten. Leda inför returen i Spanien. Någon lätt uppgift är det inte. Långtifrån. Ja, rena motsatsen!

Givet är att Atlético räknas som favoriter över 180 minuter mot Arsenal.

Och den inledande matchen blir förstås den som sätter ton för den avslutande. Här väntar vi oss därför ett Atlético Madrid som fokuserar på vad de är bäst på: hålla tätt och kontra effektivt.

Någon öppen matchbild ser vi således inte framför oss. Tillknäppt? Åtminstone till att matchnollan spricker och det finns ett nytt resultat att spela på, att ta hänsyn till.

Under 0,5 mål i första halvlek spelas med glädje till 2,80 gånger fläsket hos LeoVegas. Klart värdespel.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05, torsdag 26/4

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 2,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier