24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Arsenal – Milan 15 mars

Europa League följer upp Champions League och från returmatchen mellan Arsenal och Milan har Superspelen blickat närmare på kortmarknaden och ett specifikt spelarkort – till det överdrivna oddset 3,20.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kan Milan fixa till det här, eller är det kört? Hemmamatchen, som de var klara favoriter inför, förlorades överraskande med 0-2 – och innan dess Arsenal helt under isen. Urusla, helt enkelt.

Nu verkar Arsenal ha fått förnyad kraft och senast plockades Watford ner med stabila tre mål mot noll. Kanske håller de på att återstabiliseras på den nivån de vill vara på, ”Gunners”? Gällande dem vänder dock fort, har vi fått lära oss. Kan bli lite vad som helst utav det hela. Fågel eller fisk.

Milan har tänt till under Gennaro Gattusos ledarskap. Förlusten mot Arsenal är den enda på 15 matcher. Nu får de ut den stora potentialen som faktiskt finns i spelarmaterialet. Det är till och med så att en Champions League-biljett är inom hyfsat nära räckhåll via Serie A samt att vinnaren av Europa League även slussas dit.

Men ja, för det sistnämnda ska kunna slå in måste de först och främst vända 0-2 till vinst – på Emirates Stadium. Det är inte det enklaste, fastän Arsenal tenderar att svaja rejält från och till.

Defensivt har Milan sett urstarka ut. Vid en hållen nolla räcker två mål för att få till en förlängning. Låt oss säga att italienarna får in matchens första mål här, och då kan det plötsligt bli fantastiskt intressant…

Den som är inne på att Milan faktiskt inte är chanslösa, kan man spela dem att avancera vidare till 8,50 gånger fläsket. Oddset erbjuds av Unibet och hos dem får ni 1 500 kronor att spela för med 500 kr insattavia denna länk!

Snittet: 5,8 tacklingar per match

Kortmarknaden och ett spelarkort. Det är vad vi satsar polletterna på denna afton. Ett urstarkt speltips, utifrån hur vi på Superspelen bedömer matchen.

Spelaren i strålkastarljuset: Lucas Biglia.

Argentinaren, som ska ta plats centralt i tremannamittfältet, kan hamna i en hel del kluriga situationer här och det öppnar för ett kortspel på honom.

När Milan måste framåt, mot ett Arsenal fyllt av kvicka spelare, hänger mycket på Biglia att hålla ihop mittfältet med backlinjen. När man blir för framåtlutade, är det lätt hänt att han kan komma att bli lite ensam och hamna på efterkälken vid de omställningsmöjligheter Arsenal får.

Då är risken för att han kan komma att behöva ta ett taktiskt kort, eller rentav kommer sent in i situationerna, stora. Får syna minst en ost- eller tomatskiva under kvällen?

Statistiken som också stärker vår tro på spelet är att Lucas Biglia satt in i snitt 5,8 tacklingar och blivit avblåst vid 2,4 på de fem Europa League-matcher han medverkat i, vilket kan jämföras med 2,0 respektive 1,3 i Serie A, utan att ännu ha fått syna ett kort. På tiden nu?

3,20 gånger degen för att Biglia får syna ett kort är välinvesterade pengar. LeoVegas är det som presenterar oddset.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05, torsdag 15/3

Speltips: Lucas Biglia får minst ett kort – ja

Odds: 3,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier