24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Arsenal – Watford 29 september

Högoddsarna och speltipsen prickar in – ett efter annat! Varför inte fortsätta på samma spår? Nästa spel hämtas från mötet mellan Arsenal och Watford, där de senare nämnda är oerhört heta. Storskräller?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Veckans tre speltips har alla prickat rätt – till oddsen 4,85, 3,90 och 3,60. Senast var det Hertha Berlin som inte bara undvek att förlora mot Bayern München, utan till och med vann. Vilken succé!

Nu verkar Arsenal ha hittat stilen under Unai Emery och sex raka matcher är vunna. Det ska nämnas att en varit i Ligacupen och en annan av dessa i Europa League och att spelschemat över det hela varit relativt enkelt. Det här blir den, på pappret, svåraste av matcher…

Men det är klart att saker och ting lättas upp när vinsterna trillar in och självförtroendet som ett symptom på det växer. Därmed har också resan fortsatt uppåt i tabellen och det återstår att se om ”Gunners” kan utmana om Champions League-platserna, vilket såklart är en målbild för en klubb av den kalibern.

Watford är ett positivt utropstecken och hittas på Premier Leagues fjärdeplats. Där uppe hör de, över tid, emellertid inte hemma – men en lyckad säsong kan mycket väl vara att vänta. Laget spelar smart och effektiv fotboll, utan att det tär på underhållningen överhuvudtaget. Det ska de hyllas för.

Watford har kapaciteten att skrälla

En liten reaktion har kommit för Watford, med uddamålsförlust mot Manchester United och sedermera ”bara” ett kryss borta mot Fulham. Veckans Ligacupenmöte med Tottenham Hotspur, på bortaplan, trillades också ur efter straffsparkar. Ändå en insats som lovar mer.

En sak har Watford bevisat: de är inte att underskatta. Gillar starkt vad de visar upp på planen. Resultaten är solida. Det har en storskräll hittills, mot nämnda Tottenham – då med en 2-1-vinst hemma i seriesammanhang.

Arsenal må ha kommit alltmer till sin rätt, men känns alltjämt opålitliga och skulle mycket väl kunna förlora när ett underskattat motstånd står på andra sidan planhalvan.

Den raka tvåan spelas till 7,00 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 29/9

Speltips: Watford vinner, rak tvåa

Odds: 7,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier