2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Atlético Madrid – Real Betis 22 april

Motivation och form är två faktorer som starkt talar för en skräll när Atlético Madrid och Real Betis möter varandra i veckans sista match från den spanska klubbfotbollen, med start 20:45.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Real Betis – vem kunde tro att de skulle stå ens i närheten av såhär starkt? Klubben är placerade femma i Primera División-tabellen och exakt allt pekar på att det blir spel i minst Europa League.

Om just Atlético Madrid skulle vinna Europa League, där de är semifinalklara mot Arsenal, då skulle den femteplats som Real Betis innehar betyda Champions League-fotboll. Det vore en stor, enorm, händelse för klubben.

Man kan inte annat än att hylla Real Betis för vad de presterar. Inför den här matchen: sex raka vinster! Ett suveränt facit. Dessutom: nollan hållen i de fem senaste. Spelschemat har förvisso inte varit det tuffaste möjliga, men konkurrensen i La Liga är alltid hård. Enkla matcher existerar inte.

Atléticos främsta fokus just nu är förstås Europa League, i och med att Champions League-platsen via seriespelet redan är säkrat. De är klara för semifinal och därmed titeltörstiga, kan vi lova. Här i Primera División ska andraplatsen behållas, av inte minst skälen heder och ära.

Galen tvåa spelas

Atlético Madrid på hemmaplan. Normalt vinner de matcher av den här karaktären, men just nu är inte allt så – normalt.

Laget väntar Europa League-dubbelmötets första match mot Arsenal nästa vecka och fokus kan redan vara där. Inte omöjligt att det roteras lite smått i startelvan, för att hålla ben och huvuden fräscha.

Och formen? Den verkar inte toppad… De förlorade med 0-3 mot Real Sociedad senast och har även en 0-1-förlust mot Sporting CP – som ändå innebar att de slussades vidare – färsk i minnet.

Real Betis snurrar vidare. Sex raka vinster! Fem raka hållna nollor! Blodsmak i munnen! Europaspel ska säkras och här är vi inte helt främmande till en skräll…

Den raka tvåan spelas 7,50 x insatsen. Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, söndag 22/4

Speltips: Real Betis vinner, rak tvåa

Odds: 7,50

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier