30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Barcelona – Chelsea 14 mars

Fortsatt Champions League-spelsuccé att vänta? Vi på Superspelen håller tummarna för det och levererar er läsare ett speltips, en 4,90-oddsare, inför returen mellan Barcelona och Chelsea på Camp Nou.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips, Sevilla att vinna borta över Manchester United, hittade in till det makalösa oddset om 6,10 – och det var, precis som vi tryckte på, en löjlig värdering av spelbolagen, dess oddssättare och marknaden.

Nu är det mer Champions League på schemat. Onsdagens höjdare – Barcelona mot Chelsea. Två storklubbar, som slåss mot varandra om en plats till turneringens kvartsfinaler.

Nu står vi här, efter 90 spelade minuter och med 90 som återstår, med 1-1 på tavlan. Resultatet avspeglade knappast hur matchen utvecklades på Stamford Bridge. Barcelona må ha varit den spelförande parten, men i aspekten målchanser – i kvalitet och kvantitet – var det stor fördel för ”Londons blåa”.

På tal om någon överkörning var det inte, men 2-0 kändes närmare än det 1-1-resultat som Leo Messi fastställde med cirka kvarten kvar att spela. Matchens främsta var, utan tvekan, Willian, men även spelare som Eden Hazard och N’Golo Kanté visade upp stora kvalitéer.

Löser krysset – till 4,90?

Oddsen över vilken sida som ska avancera vidare och nå kvartsfinalen står i skrivandets stund, tisdag kväll, i 1,24-4,00. Spelbolagen är med andra ord säkra på deras sak – och vi är lika säkra på att de är fel ute.

Gillar Chelseas chanser här. Tror absolut att de kan ställa till med problem för Barcelona, på nytt och nu även på Camp Nou. Kan till och med undvika att förlora – under ordinarie speltid åtminstone?

Barcelona leder förvisso Primera División i dominant stil, är en av de främsta titelkandidaterna i Champions League och rakt upp och ner ett världsklasslag – men det är lätt att överskatta dem, just för deras namn.

Offensivt har katalanerna inte varit, särskilt på sistone, överdrivet bra. Mot Chelsea och en del andra toppmöten har de också sårats bakåt. Ser vi på det första mötet kunde britterna ha fått in tre-fyra baljor vid bättre leverans. Bland annat var stolparna i vägen vid dubbla tillfällen.

Det kommer bli att kämpa stenhårt för Chelsea denna afton, men vi tänker oss att de kan stå för en solid insats och eventuellt också lösa ett positivt resultat.

4,90 gånger fläsket för att vi har oavgjort på tavlan efter 90 minuter, oavsett om det leder till förlängning eller ej, är ett spel värt att investera cashen i.

  Rygga spelet hos Bethard – Unik bonus: Sätter du in 500, får du 1 500 kronor att spela för!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 14/3

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,90

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier