30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Bayern München – Real Madrid 25 april

Valet av speltips inför höjdaren och Champions League-semifinalen mellan Bayern München och Real Madrid tas från en specialmarknad – ett spelarkort. En viss ytterbacks namn är det poppar upp direkt…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Om vi är redo? Ja! Det är inte vilken match som helst som väntar oss. Tysklands stora dominanter mot den spanska maskinen, Real Madrid, som vunnit Champions League vid tre av de fyra senaste tillfällena.

Vinnaren i detta dubbelmöte slussas vidare till finalen, var Liverpool eller Roma kommer vänta. Oavsett utfall i båda 180-minutershistorier, är det klar fördel för den parten som vinner detta. ”Minifinal” redan nu?

Klubbarna är två av världens mest framgångsrika klubbar, rena fotbollsaristokratierna. De har välfyllda samlingar av titlar från de största av scener och vill förstås fylla på dessa. Gällande Real Madrid finns också revansch att ta från seriespelet, där man inte ens varit i närheten av att lyckas utmana Barcelona om guldet under säsongen.

Inför matchen kommer Bayern München från en stabil 3-0-vinst borta över Augsburg och tyskarna ser fortsatt solida ut. Detta medan Real Madrid bara fick 1-1 när de besöktes av Athletic Bilbao, men det var mycket av en match som föll mellan stolarna. Allt fokus är här, varpå man bör undvika att dra större slutsatser av den insatsen.

Kommer hamna i situationer mot Ronaldo

Ett spelarkort. En ytterback. Vem? Jo, Joshua Kimmich! Och varför? Enkelt. För att han kommer hamna i en herrans massa situationer mot en viss Cristiano Ronaldo, som mer än gärna breddar ut till vänsterflanken under matcherna. Där kommer högerbacken Kimmich få mycket, mycket att arbeta med…

Nu har Kimmich ett oerhört lågt kortsnitt i Bundesliga, men de matcherna kan inte ens jämföras med denna – när det är sådana som man är helt dominanta i, för matchbilderna och sällan hamnar under press.

I Champions League har han fått syna två ostskivor på nio matcher, varav åtta från start. Nu, mot Real Madrid, och inte minst Ronaldo, blir det på tal om någonting helt annat, även från merparten av CL-matcherna.

2,70 x såsen för spelarkortet, det är värt att köpa… LeoVegas med oddset.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 25/4

Speltips: Joshua Kimmich får minst ett kort

Odds: 2,70

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier