30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Belgien – Egypten 6 juni

Belgien och Egypten drabbar samman när de samlar krafterna, laddar upp och petar i detaljer inför sommarens VM. Vi på Superspelen spetsar till det hela med ett speltips från den första halvleken, till en bit över trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Skillnaderna här är enorma. Det är bara att titta på spelartrupperna.

Hos Belgien hittar vi världsklassnamn på varenda position. Offensivt är det absolut världsklass. Det är därför helt logiskt att de är utpekade som en av de främsta favoriterna i VM 2018. Såklart rättvisande, även om de har mycket att bevisa efter flera misslyckanden. Kvalet bådar gott.

Tittar vi till Egypten handlar det mesta om Mohamed Salah, Liverpools superstjärna. Det är han som ska stå för det lilla extra: målen, målpassarna och den som bryter mönster, helt enkelt.

Just Mohamed Salah har varit i riskzonen att missa mästerskapet – ni minns väl hur han skadades i CL-finalen? – men nu står det klart att han är med i truppen. Glädjebesked, såklart! Därmed finns det lite hopp.

Mållös första halvlek

Däremot vore det chockerande om Salah spelade här. Han ska sparas så väl som möjligt innan VM-premiären, hämta krafterna och bli av med de värsta av känningarna. Och med det förlorar Egypten såklart det mesta av deras udd, även om de inte är att betrakta som lättviktare trots allt.

Ser vi till matchen mot Colombia förra veckan, stod Egypten för en storartad arbetsinsats. Hårt tillbakapressade lyckades de ändå hålla nollan och 0-0 i matchen. Den matchen kan mycket väl komma att påminna en hel del om hur denna blir.

Belgien har hållit nollan i tre raka matcher och kommer även de från en 0-0-match – mot Portugal. Där startade flera tänkta startspelare och här kan man laborera om lite, i och med att de har en återstående batalj efter denna, det mot Costa Rica.

Att hålla nollan i 90 minuter kan bli tufft, men från start bör Egypten kunna streta emot.

Under 0,5 mål i första halvlek spelas till 3,25 gånger smeten hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 6/6

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 3,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier