24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Belgien – England 14 juli

Bronset ska delas ut när den näst sista matchen ska spelas i VM 2018. Upp till kamp är det för Belgien och England, som redan mött varandra vid ett tillfälle under mästerskapet – och vi håller ena sidan som klara favoriter.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Besvikelsen är enorm. Finalen missades. En tredjeplats och ett brons, visst betyder det viss upprättelse, men inte så att det blir mer än knappa plåster på såren.

Gemensamt har de båda att de har en nutida – för England också mer historisk – tendens att svika på de största scenerna.

Det är exempelvis bara att titta på Belgiens trupp – alla världsstjärnor, den offensiva kapaciteten – och att man ändå inte når ända fram. Och när den här generationen förlorat deras världsstatus – vad kommer då? Mycket tyder på att det här var sista chansen, för en herrans massa år framöver.

England har kanske inte ett lika solitt spelarmaterial, men faktiskt sett bra ut under mästerskapet och det var extremt nära att räcka till en final, om det inte vore för en förlängningsförlust mot Kroatien.

För Belgien slutade deras semifinal i en 0-1-förlust mot ett urstarkt Frankrike. Där hade man svårt att förvalta bollinnehavet i målchanser och således också mål.

Proppen ur!

En match om tredjeplatsen. Ett hektiskt schema som varit. Vi kan med andra ord få se en del rotation här. Gäller mycket förstås, men handlar även om att ha friska ben på planen.

Där har Belgien en stor fördel i deras extrema bredd. Flera av bänkspelarna är sådana som hade kunnat ta plats i mer eller mindre vilken VM-startelva som helst. Offensiv spets så det räcker och blir över, framförallt.

Och en fördel som inte ska viftas undan som betydelselös är att de haft en dag extra att vila inför matchen, medan England dessutom spelade 120 minuters fotboll mot Kroatien.

Räknar med att båda parter bjuder upp till kamp och då kan det smälla – åt båda håll, men framförallt för Belgien.

Slutsatsen? Belgien över 2,5 mål i matchen till maffiga 3,75 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 14/7

Speltips: Belgien över 3,5 mål

Odds: 3,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier