23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Belgien – Japan 2 juli

Japan borde bli en ”walk in the park” för Belgien i kvällens åttondelsfinal i VM 2018 – och det finns fortsatt värde att hämta i spelen till favoritens favör. Från oss, i ett spel som mer än tripplar ditt investerade kapital.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Åttondelsfinalrundan av VM 2018 fortsätter och antalet länder kvar i mästerskapet ska halveras. Hittills har bland andra Frankrike, Ryssland och Kroatien avancerat vidare till kvarten och här står det alltså mellan Belgien och Japan.

Matchen spelas på Rostov Arena, med start 20:00, svensk tid, den visas på SVT1, SVT Play och C More Play.

Belgien har kammat fullt hittills i mästerskapet. Panama krossades med 3-0. Tunisien med 5-2. Den avslutande matchen, mot England, där det roterades friskt åt båda håll, vanns med ett mål mot noll. Det var en vinst som satt en bra bit inne. Kunde slutat helt tvärtom.

Eftersom Japan nått till åttondelsfinalen kan de inte annat än att tituleras som ett utropstecken. Premiären mot Colombia vann de med 2-1, efter att ha fått en straffspark och motståndarna i samma sekvens en man utvisad redan ett par minuters tid in i det hela. Därefter spelade man 2-2 mot Senegal och förlorade till sist med 0-1 mot Polen.

Det var också med stort flyt som den här platsen plockades. Nämnda Senegal landade också på fyra inspelade pinnar, med exakt samma målskillnad, 4-4, och där var det antalet kort som blev skillnaden.

Siffrorna skjuter i höjden

Bortsett från premiären, som blev som den blev i och med det röda kortet, har Japan inte övertygat undertecknad. Tycker de haft en hel del flyt och här i slutspelsfasen ska de inte ha mycket att säga till om – särskilt mot ett fantastiskt starkt Belgien.

Belgien har ett av mästerskapets, på pappret, bästa lag; världsklasspelare på varenda position. Utöver det har de också en klar fördel i den fysiska ”matchen i matchen”. Hur ska den japanska försvarslinjen kunna hålla bland andra Romelu Lukaku i schack, exempelvis?

Tror siffrorna kan skjuta rakt upp i höjden här och spelar Belgien med -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – till finfina 3,15 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, måndag 2/7

Speltips: Belgien -2,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,15

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier