24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Belgien – Portugal 2 juni

Vänskapsmatcher är vänskapsmatcher och det finns alltid en extra dos av ovisshet i dem. Därför känner vi visst intresse av ett skrällspel när Belgien blivit oproportionerliga favoriter mot Portugal.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är fotbollshysteri i världen! VM är bara ett par veckor borta och nu ska allt sitta för länderna; detaljerna och spelet i dess helhet.

På spelfronten är också denna typ av perioder extra intressanta. Stora favoriter är inte sällan i större fara än vad oddsen vill antyda och saker som rotation och byten är alltid att ta hänsyn till.

Belgien är bland de största favoriterna inför mästerskapet och det är såklart rättvisande, sett till vilket material de har – men svikit har de förut, som i EM 2016, där man åkte ur mot Wales i slutspelet.

Portugal ses för den delen också med hyfsade chanser, men värderas vara en bit bakom de främsta pjäserna. Däremot lyckades de ju, som ni också minns, det europeiska mästerskapet. Vinnarkulturen finns där. Och där spelar Cristiano Ronaldo allra mest in. En lika stor världsklasspelare som ledare.

Värdet över på Portugal

Oddsen har droppat på Belgien under veckan – nu till den grad att värdet helt klart kommit över till Portugals sida. Det handlar trots allt om ett mycket kompetent lag och nu får vi massiva 5,00 gånger degen på den raka tvåan.

Insatsen som Portugal stod för i veckans match mot Tunisien, som slutade 2-2, oroar kanske, men visade ännu mer just det faktum vi understrukit: ovissheten i vänskapsmatcher.

Och skillnaden nu, från då? Cristiano Ronaldo är tillbaka! Då spetsas allt till. Blir en helt annan udd.

Belgien har vi all respekt för, som ett, på pappret, starkare lag, men skillnaderna är först och främst inte så pass stora som oddssättarna vill få det till – hade inte ens varit det i en tävlingsmatch – och nu är det en match i vänskapens tecken. Tydlig skillnad.

Raka tvåan är spelvärd, helt klart. Unibet med 5,00-oddset.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 2/6

Speltips: Portugal vinner, rak tvåa

Odds: 5,00

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier