30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Bournemouth – Manchester United 3 november

Ett early pick – och det känns som ett urstarkt sådant. Lördagens match mellan AFC Bournemouth och Manchester United är det som tittas närmare på, från vilken en 3,70-oddsare plockas med glädje.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nummer sex mot nummer åtta. Premier League är det som tittas på, lördagens tidiga batalj med start redan 13:30. En mycket intressant match är det som väntar, mellan ett utropstecken och ett frågetecken.

Som det varit med Manchester United vid upprepande tillfällena har de lyckats få lite luft och medvind när det stormat emot dem som mest. Efter Champions League-förlusten mot Juventus – en inte så oväntad sådan, va? – lyckades Everton plocka ned Everton med 2-1 på Old Trafford senast.

Faktum kvarstår dock; att avståndet till toppen är fortsatt stort. En blek åttondeplats är det som den klassiska klubben hittas på och redan nu, med tio matcher spelade, ha hela nio pinnhål till toppen av kullen. Lär inte ens bli en diskussion om CL-fotboll? Åtminstone om det fortsätter på liknande sätt. José Mourinho – fortsatt pressad…

AFC Bournemouth har mycket mer att glädjas över. Inför matchen är de tre poäng ovanför just United och parkerar på plats nummer sex. Detta är en klubb som inte ens varit i närheten av toppen under åren och det långsiktiga arbetet under tränaren Eddie Howe bär alltmer frukt.

Given etta – till oddset 3,70!

Hur ska man kunna lita på Manchester United som klara favoriter, på bortaplan och mot en kompetent motståndare? Köper det inte alls och ser mycket väl att de skulle kunna inkassera ännu en torsk. Addera på det att skadelistan är fortsatt välfylld.

På fem bortamatcher, utan att schemat på pappret varit speciellt tufft, har det blivit två förluster och dessa har kommit mot Brighton & Hove Albion samt West Ham United.

Bournemouth stormar framåt; har helt hämtat andan sedan den där 0-4-förlusten mot Burnley i september månad. Därefter? Fem vinster och ett kryss. Fyra av matcherna i seriespelet och två i cupen.

Gästerna är nere på siffror runt dubbla insatsen och det är helt makalöst som situationen ser ut. Ologiskt och felaktigt.

Köper den raka ettan till 3,70 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag 3/11

Speltips: Bournemouth vinner, rak etta

Odds: 3,70

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier