2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Brage – Gefle 9 april

Det blir korta tankar från måndagens enda Superettanmatch, mellan Brage och Gefle IF, från vilken vi på Superspelen har identifierat ett välsmakande speltips till oddset 3,80.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Svensk fotboll öppnar den nya veckan hos oss och det är ett hett möte som väntar – två nykomlingar i form av Brage och Gefle, som kommer från olika håll och har helt olika förväntningar på sig.

Efter ett flertal år uppe i finrummet, åkte GIF ur Allsvenskan förra året och nu har de siktet på att ta klivet upp på nytt direkt. Konkurrensen väntas bli hård i toppen av Superettan, som innehåller flera intressanta lag – men givet är att Gefle är en av de hetare av kandidater. Åtminstone i vår bok. Klassen finns.

Brage har genomgått ett stålbad de senaste åren och nu äntligen blivit en del av den svenska elitfotbollen på nytt. Laget är bottentippade, om än inte utan chans i den här konkurrensen. Ska ha alla möjligheter att överleva.

Givet spel

Det sprudlade inte om Gefle i premiären – ändå lyckades tre pinnar spelas in via en 2-1-vinst över IFK Värnamo. Skönt att ha fått den matchen åt sidan och såklart mycket positivt med en trea.

Brage lyckades också väl i premiären, fick 0-0 borta mot AFC Eskilstuna, som likt Gefle åkte ur fjolårets Allsvenskan, i en krampaktig match. De fick verkligen matchen dit de ville.

Nu är situationen lite annorlunda och mot ett omställningsstarkt och rentav bättre Gefle kan problem vara att vänta – trots hemmaplan.

Den raka tvåan finns att syna till 3,80 x insatsen hos Bethard. Helt klart värt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 9/4

Speltips: Gefle vinner, rak tvåa

Odds: 3,80

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier