28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Brighton – Manchester United 4 maj

Är en reaktion att vänta – för både Brighton & Hove Albion och Manchester United? Det skulle inte förvåna oss, varpå skrällspelen lockar till en investering och med vårt speltips hoppas vi kunna fyrdubbla ditt investerade kapital.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fredagsfotboll från Premier League – så inleder vi gärna fler helger och ledigheter! Någon supermatch, i bemärkelsen mål, fart och fläkt, väntar vi oss dessvärre inte, om än en sevärd och spännande sådan.

Mycket, mycket ska till för Brighton att misslyckas med att hamna ovanför Premier Leagues bottenträsk och -trio. När de har ett flertal konkurrenter från dem och ner dit samt fem pinnar till Southampton, som då är tredje sist, borde det inte finnas någon större risk för att behöva svettas för det.

Men om man vill säkra upp det hela, då är det väl här som poängen ska knåpas ihop? De avslutande matcherna är nämligen mot Manchester City och Liverpool, båda på bortaplan. Utanför Falmer Stadium har det ju varit lite sisådär under året.

Manchester United vill i deras tur säkra deras silvermedalj, som de hållit så hårt under nästan hela säsongen, men den stora uppgiften kvarstår dock: finalen mot Chelsea i FA-cupen. Den spelas om precis över två veckor och att plocka en titel är förstås av större betydelse än signalerna som den här andraplatsen skulle lämna. I den bästa av världar blir det dock både och…

”Värt en skojpeng”

Efter debaclet och 0-1-förlusten mot tabelljumbon West Bromwich för runt en månad sedan har Manchester United hämtat krafterna: vunnit tre raka matcher – över AFC Bournemouth, Tottenham Hotspur och Arsenal.

Så, det är klart att formen talar för United – också när Brighton inte vunnit på sju matcher. Däremot har vi tyckt oss se ett allt bättre Brighton de två senaste matcherna, när kryss fixats mot Tottenham och Burnley. Två mycket tuffa konkurrenter.

Alldeles för stort allvar behöver Manchester United inte ta matchen på, även om man för den delen vill vinna, såklart, men vi skulle inte förvånas om det här skulle summeras som en plump i protokollet.

Observera också att Romelu Lukaku inte väntas starta matchen. Betydande avbräck, om så blir fallet.

Brighton draw no bet – alltså insatsen tillbaka vid oavgjort – är värt en skojpeng till 4,00 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, fredag 4/5

Speltips: Brighton draw no bet

Odds: 4,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier