3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Burnley – AFC Bournemouth 13 maj

Burnley ska avtackas av deras fans på Turf Moor, i årets sista Premier League-match  – och det tror vi kommer räcka för att ladda ur och städa av AFC Bournemouth. Vårt speltips, det betalar 3,65 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu ska kapitlet tillika spelåret 2017/18 summeras – Premier League.

Dessvärre, för oss neutrala, är det försvinnande lite som kan hända när de sista matcherna ska spelas, alla med start 16:00. Det enda av spänning: fajten om fjärde- och Champions League-platsen mellan Liverpool och Chelsea.

Annars är det trött… Och så även denna match.

Burnley är klara för Europa League och kan varken bli bättre eller sämre än placerade sjua medan AFC Bournemouth enbart spelar om enskilda placeringar i tabellens mittenskikt. Inte så mycket till tändvätska, va?

Enkel seger att vänta

Känslan är att Burnley tar det här hyfsat enkelt.

De har haft ett fantastiskt år och är alltså klara för Europa League, så räkna med att supportrarna kommer vilja avtacka dem rejält. Det borde räcka för att tända till bland spelarna, som också vill bevisa sig efter några sämre insatser.

Sedan kan man inte bortse från skillnaderna lagen emellan: 13 pinnar i tabellen. Burnley är dessutom hemmastarka och just spelet på Turf Moor har varit en av huvudanledningarna till varför EL kunnat nås.

Burnley att leda i halvtid och vinna efter fulltid, 1/1 (HT/FT), spelas till 3,65 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, söndag 13/5

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 3,65

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier