28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Burnley – Leicester 14 april

Vi tar redan nu sikte på lördagens Premier League och en av alla de klassiska 16:00-matcherna – Burnley mot Leicester City, som båda tampats sida vid sida i tabellen under flera månaders tid. Oddset för vårt speltips? 4,40!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Med en sjundeplats som kan räcka ända ut i Europa på spel – mellan just dessa lag – är pressen som hårdast på Leicester City inför matchen. De har halkat efter Burnley med så mycket som sex pinnar och utan en trea här ser det mörkt ut.

Även självförtroendet skulle behöva en boost för ”The Foxes” – efter att ha fallit med 1-2 i förra veckans hemmamatch mot Newcastle United. Trots stort bollinnehav skapades oroväckande lite medan man, som siffrorna understryker, släppte till alldeles för mycket. Mycket mer att kräva.

Burnley är ett av årets utropstecken – baserat utifrån såväl allmänhetens som experternas bedömning. Undertecknad har dock varit en av dem som höjt ett varningens tecken för dem sedan inför spelåret: att de är oerhört underskattade. Men en plats ut i Europa, det vore storartat.

Inför matchen kan Burnley stoltsera med fyra vinster på raken, varav tre på bortaplan, samt fem matcher utan att ha förlorat. Kan Leicester sätta stopp för dem?

Rivstartar – och vinner

Nu är det tillfälle att återigen slå fast att Burnley underskattas – och det rejält!

De är alltså inte presenterade som mer än knappa favoriter, i en hemmamatch mot Leicester, som både kommer från en förlust och är dem sex poäng på efterkälken. Uppenbart att oddssättarna hamnat snett, eller hur?

Det som förvånat lite mer Burnley på sistone, förutom den suveräna formen, är hur frejdiga och effektiva de varit ur offensiv synvinkel.

Med fyra raka vinster, gott självförtroende och närmast säkra en plats i – minst – topp sju ska Burnley ha toppchans att fälla krokben och städa av ett Leicester som kommer från en tung förlust.

Burnley att leda i halvtid och vinna efter fulltid, 1/1 (HT/FT), tar vi direkt till 4,40 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 14/4

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 4,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier