23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Burton – Manchester City 23/1

Det är en match som helt saknar betydelse, returen mellan Burton Albion och Manchester City i Ligacupens semifinal – och det kan komma att ha en stark inverkan på matchbilden. Från oss levereras ett speltips som ska fyrdubbla insatsen. Hakar ni på?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

9-0! Nio mål mot noll! N-I-O! Manchester City körde över Burton Albion helt hänsynslöst i det första semifinalmötet av två i Ligacupen. Med andra ord är det en på alla sätt och vis betydelselös match som väntar här i returen.

Att siffrorna skulle bli av större karaktär kom knappast som en chock, men 9-0 kan inte snackas bort hur som helst. Det var total klasskillnad från första till sista minut på Etihad Stadium. Den främst lysande stjärnan då? Formstarke Gabriel Jesus med fyra fullträffar.

Burton Albion hade förstås önskat att åtminstone hålla det lilla hoppet till liv. Deras cupsejour har annars varit en tydlig ljusglimt under en säsong där man hittas i ingenmansland av League One, tredjedivisionen. Men nu, efter den så förnedrande förlusten, är jargongen långtifrån positiv.

Efter en kortare svacka har Manchester City med besked hittat formen. Mer eller mindre alla motstånd under de senaste veckornas tid har körts över – senast Huddersfield Town med 3-0 på bortaplan – och sex raka matcher är vunna. Målskillnaden i dessa? 27-2! Galna siffror.

Liten upprättelse?

Även efter förlusten i det omvända mötet har Burton Albion haft bekymmer med deras defensiv och släppt till alldeles för mycket. En käftsmäll de inte förmått att hämta andan från efteråt.

Nu finns chansen till en liten, liten upprättelse – att åtminstone kunna hålla hedern i behåll inför hemmapubliken och vi vill faktiskt ge dem en hyfsad möjlighet till detta.

Och varför det, efter 0-9 i baken? Framförallt för att Manchester City väntas rotera om ännu mer i startelvan. Ge mindre namn chansen att visa framfötterna. Men också för den mentala approachen till matchen. Den ska mer eller mindre bara spelas av, helt enkelt.

Observera också att City hållit nollan i fyra matcher efter varandra och att målen således borta vara en bra bit borta för Burton Albion.

Under 2,5 mål testas till fyrdubbla insatsen hos Betfair Sportsbook.

Annons:

  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 23/1

Speltips: Under 2,5 mål

Odds: 4,00

Bolag: Betfair Sportsbook

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier