2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Cesena – Perugia 25 mars

Vi tar oss till italienska Serie B och letar efter spelvärde och från kvällens sista match är det absolut största identifierat. Cesena tar emot extremt formstarka Perugia och då lutar vi starkt åt de sistnämndas håll.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Cesena är ute på tunn, tunn is… Lite som en chock är de för närvarande nere på en av de platser som leder till kval neråt i seriesystemet, mot tredjedivisionen, och enbart en trea håller dem från det helröda området – men också blott en pinne skiljer till säker mark.

Det är fruktansvärt tätt och spännande nere i botten av Serie B. Cesena har allt att vinna och allt att förlora. När man väl påbörjar en resa neråt i seriesystemen, särskilt så stora skillnaderna är mellan den italienska andra- och tredjedivisionen, är det svårt att komma tillbaka till samma nivå.

Medan Cesena slåss med näbbar och klor för deras kontrakt, stormar Perugia mot landets finrum – Serie A.

Från att ha varit på efterkälken för bara ett par veckor sedan, till att nu vara placerade sexa och stå som ett av de starkaste lagen i playoffområdet. Det kan vända fort och en plats i topp åtta är långtifrån spikad och klar – död mark är två pinnar borta… – men kan man vidarehålla ens en liknande standard året ut, som den senaste månaden, ser det ljust ut.

Sätter ton direkt – leder i halvtid?

Det är bara att smaka på dessa siffror: Perugia har vunnit fem raka matcher och fyra raka med minst två baljors marginal. Offensiven sprudlar, defensiven är stabil. Maskineriet har snurrat på närmast prickfritt.

Annat är det med Cesena, som kommer från en 1-2-förlust mot Foggia. Laget vinner alldeles för få matcher för att få fäste i tabellen och kunna påbörja jakten på bättre platser. En hel del kryss, det ska nämnas, men mot ett så pass formstarkt Perugia kan det mycket väl bli på tal om en nolla…

Gästerna har kört på helt utan hänsyn för deras motståndare på sistone, skördar positiva resultat och känslan är god runt klubben. Sätter ton direkt här?

Perugia att leda i halvtid spelas till 3,25 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30, söndag 25/3

Speltips: Perugia leder i halvtid

Odds: 3,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier