24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Chelsea – Arsenal 18 augusti

Det blir snabba tankar från derbyt mellan Chelsea och Arsenal i Premier Leagues andra omgång – och trots att ”Gunners” inte alls känns färdiga, ska det vara jämnare än oddsen vill antyda.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Londonderby! Lördagens sena match från Premier League är en äkta höjdare – mellan två klubbar som vill ta nya kliv och bli relevanta för att strida om de stora titlarna.

Hos Arsenal har Arséne Wenger lämnat klubben efter 20 års styre från tränarposten och ersättaren Unai Emery har enormt mycket att fila på; implementera en ny spelfilosofi och sammansvetsa spelarna.

Premiären? Den var inte alls lyckad. En 0-2-förlust blev det hemma mot mästarna Manchester City och därmed tilltar pressen på ”Gunners”. Gäller att hitta rätt kvickt, för att undvika kritiker som dyker upp här och var.

Chelsea har fått in Maurizio Sarri som tränare och han fick en desto bättre start i tävlingsdebuten: en 3-0-kross av Huddersfield Town – på bortaplan. En så kallad ”walk in the park”.

Jämnare än oddsen antyder

Absolut känns Chelsea lite mer klara än Arsenal. Närmare att få ihop det. Arbetat med ”Gunners” är också större. Det är svårt att implementera någonting nytt efter 20 års styre av en och samma person.

Men i grund och botten handlar det om två väldigt jämna lag, på pappret. Chelsea fick inte heller någon tuffare uppgift i premiären och det blir förstås annorlunda nu – mot en tänkt toppkonkurrent.

Hemmaförsdelen spelar in. Såklart. Men när vi får över fyrdubbla insatsen för den raka tvåan i en, på förhand, förhållandevis tät match – då måste vi klippa till…

Mer specifikt är oddset 4,25 och det erbjuds av Expekt. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 18/8

Speltips: Arsenal vinner, rak tvåa

Odds: 4,25

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier