24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Chelsea – Manchester United 19 maj

Årets sista match i den engelska toppfotbollen – FA-cupfinalen mellan Chelsea och Manchester United på Wembley Stadium. Från matchen testas ett specialspeltips som mer än fyrdubblar insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Chelsea och Manchester United drabbar samman när den sista titeln står på spel – och vad som skulle bli den enda för båda klubbar. Därför extra stor betydelse, att få någonting att minnas från säsongen.

Mycket talar också för att det här blir Antonio Contes sista match som tränare för Chelsea, åtminstone den här sejouren, och man kan förstå varför; med motsättningarna som finns mellan honom och styrelsen samt att det bara blev en femteplats i årets Premier League – som mästare.

Formen är det lite sisådär med för Chelsea. Seriespelet avslutades med en 0-3-förlust mot Newcastle United för mindre än en vecka sedan och dessförinnan fick man bara kryss mot Huddersfield Town.

Även Manchester United avslutade lite halvdant, men det var också i ett skede de hade försvinnande lite att spela för. Senast: en knapp 1-0-vinst över Watford. Det följde upp ett kryss mot West Ham United och dessförinnan en uddamålstorsk när Brighton & Hove Albion besöktes.

Talar för United är hur de, under de senaste månaderna, förmått att leverera väl i toppmatcherna. Laget är också, av oddssättarna, betraktade som knappa favoriter. Observera då att matchen spelas på neutral mark, Wembley Stadium.

Straffspark tilldöms

FA-cupfinalerna brukar bli bryska historier – och det är bara att titta på kortstatistiken i de senaste för att få det understruket.

Här väntar vi oss ingenting annat: både Chelsea och Manchester United, som också är djupa rivaler, är titellösa och matchens betydelse ska således inte förminskas det minsta. Även om cupen inte har samma status numera, som för en herrans massa år sedan, är en titel alltid en titel.

Kortspelen skulle kunna locka, men vi lutar åt ett annat spel: att det blir en straff i matchen.

Oddset för det är på 4,25. Helt klart värt en TV-pollett…

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:15, lördag 19/5

Speltips: Straffspark i matchen – ja

Odds: 4,25

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier