30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Cluj – Malmö FF 24 juli 2018

Malmö FF:s äventyr ute i Europa fortsätter och i den andra kvalrundan mot Champions League ställs de mot rumänska CFR Cluj. Första mötet är på bortaplan och där ser vi det som vidöppet. Skräll?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tre av de fyra senaste speltipsen hos oss på Superspelen – till oddsen 5,75, 5,25 och 4,50 – har hittat in. Det är helt makalösa siffror och senast var det HT/FT-spelet, X/1, som satt när Djurgården och BK Häcken möttes på Tele2 Arena. Nu fortsätter vi likadant, va?

Lotten hade kunnat bli klart värre. Och den hade kunnat bli klart bättre. MFF är av vissa bookies betraktade som knappa underdogs inför det dubbla mötet mot Cluj, som är mästare i den rumänska klubbfotbollen. Är det rättvisande? Stora tveksamheter på den punkten, måste slås fast.

Rumänsk klubblagsfotboll håller hyfsad kvalitet och Cluj därmed likaså, varken mer eller mindre. På så sätt rätt likt svensk fotboll, även om den fått en allt starkare status de senaste åren och då tänker vi framförallt på Malmös senaste lyckade CL-äventyr och Östersunds fantastiska Europa League-sejour förra året.

Matchen här på Stadionul Dr. Constantin Radulescu har sin avspark redan 18.00 nu under tisdagen. Se därför inte till att missa spelstopp, oavsett om ni bara vill spela på matchen, bara vill se den eller bådadera. Viasat Premium och Viaplay är ställena.

God skrällchans

Överdriven koll på rumänsk klubblagsfotboll må vi inte ha, men de har inte haft alltför stora framgångar ute i Europa och om vi dissekerar Cluj närmare är det i stora svängar ett ålderstiget lag. Känns inte som att flertalet av startspelarna är i dess ”prime”.

En annan faktor som spelar in är att Clujs seriespel nyss startat, med ett kryss i premiären, och tempot borde således vara bättre i MFF när Allsvenskan är mitt i det hela.

Och det är ett Malmö som verkligen fått ordning på grejerna som kommer till spel. Den nytillträdde tränaren, Uwe Rösler, har fått det att ställa om och nu har jakten på den allsvenska toppen inletts. Titeln blir svår att utmana om, Europa desto lättare.

Insatsen MFF stod för i bortamatchen mot Örebro SK senast, en 2-1-vinst, bådar också gott inför framtiden. Vinner även här?

Den raka tvåan smakar mumma till oddset 3,50 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus upp till 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, tisdag 24/7

Speltips: Malmö FF vinner, rak tvåa

Odds: 3,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier