23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Crystal Palace – Liverpool 20 augusti

Hur lindrar man måndagsångesten bäst? Med Premier League, är svaret! Från kvällens match mellan Crystal Palace och Liverpool har Superspelen dessutom hämtat ut ett spännande speltips – till oddset 3,75.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu handlar det också om två lag som imponerade stort i respektive premiärmatch av årets Premier League och som nu hoppas sväva vidare på det; fylla på poängkvoten och omgående stärka aktierna i en serie präglad av rejäl konkurrens.

Samtidigt är det två lag med helt olika ambitioner. Liverpool, som stärkts upp en hel del inför spelåret, spelare för spelare, hoppas kunna utmana om den stora serietiteln – en som skulle bli en historisk sådan. Crystal Palace? De är av mittenkaraktär, menar vi. Varken mer eller mindre.

Crystal Palace premiärspelade mot stadsrivalen Fulham, på bortaplan, och vann med två mål mot noll. Imponerade stort där. Där visade de att bollinnehav verkligen inte är allt; att spets och kvalitet i de sista tredjedelarna är av störst betydelse. Nu – ändå en helt annan uppgift, en klart tuffare sådan.

Liverpool hade lekstuga med West Ham United i deras premiär. På Anfield skrevs vinstsiffrorna 4-0 och insatsen vara lika övertygande som resultatet i sig. Sadio Mané stod för dubbla baljor. Mohamed Salah för en och Daniel Sturridge en. Sprudlande anfallsfotboll – som alltid! Nu också en stabil defensiv fotboll likväl.

Chockar Liverpool?

Att räkna bort Crystal Palace skulle kunna bli en dyr historia. Gillar vad de visade upp i premiären och vänskapsmatcherna dessförinnan lovade också oerhört mycket. Inte minst ser det lovande ut offensivt.

Att Liverpool ska räknas som favoriter, rätt klara sådana, är dock uppenbart. De är av toppmaterial och verkar komma hit med toppform.

Någonstans måste vi dock värdera in att oddssättarnas tro på Liverpool kan vara lite väl stor här. Palace kommer få sina ytor att ställa om på och skulle eventuellt kunna skaka om Liverpool – i alla fall från start…

Över 90 minuter skulle det kanske bli lite väl tufft att stå emot ett frejdigt Liverpool, varpå vi föredrar att kika på andra alternativ än raka skrällspel.

Första målet i matchen: Crystal Palace blir spelet till 3,75 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 200% upp till 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 20/8

Speltips: Crystal Palace första målet i matchen

Odds: 3,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier