24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Deportivo La Coruna – Villarreal 12 maj

Det ska inte vara minsta snack om saken när Deportivo La Coruna och Villarreal drabbar samman i årets näst sista match av Primera División. Gästerna tar väl det här utan problem?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Bottentrion i det spanska finrummet har varit milakliv på efterkälken mot resten av tabellen och tredjejumbon, just Deportivo La Coruna, har inte ens varit i närheten av att fixa kontraktet. Mer bestämt: de har 11 pinnar upp till säker mark och det med blott sex kvar att spela om.

Klubben kommer med andra ord slussas ner i andradivisionen och nu försöka avsluta starkt, för att få en bättre känsla inför vad som komma skall. Dock kan det mycket väl bli så att spelare och ledare flyr undan. Omsättningen blir ofta stor i samband med degraderingar av den här karaktären.

Villarreal ville ha ut mer av året också, men det råder knappast panik och en Europaplats har de redan säkrat. Sexa är de placerade som just nu, med Real Betis ovanför och Sevilla jagandes hack i häl. Spel om enskilda platser, helt enkelt.

Deportivo – svårt att hitta motivationen?

Långtifrån den hetaste av matcher står på menyn. Tack och lov har vi då hittat ett sätt att sätta liv i den – med ett, vad vi tror, starkt speltips.

Deportivo har för all del hittat en viss typ av stil under seriens slutspurt – men det alldeles försent och med alldeles för få inkasserade treor. Nu tror vi att de kan få det svårt att tända till, med bara två matcher kvar. Lätt att falla ihop, tappa fokus och bara vilja låta matcherna spelas av.

Villarreal spelar om ett par platser upp och neråt i tabellen, även om de i praktiken inte är av större skillnad, vill man förstås putsa på siffrorna.

Formen, den verkar också fin – ja, om vi bortser från 1-5-förlusten mot (ett förvisso fantastiskt starkt) Barcelona senast. Den käftsmällen följde upp tre raka segrar, varav en av dessa kom mot toppkonkurrenten Valencia.

0-2/3? Det är lite vartåt vi lutar.

Speltipset – Villarreal -1,0 mål (asian handicap) till 3,05x hos LeoVegas. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 12/5

Speltips: Villarreal -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,05

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier