3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Djurgården – Häcken 22 juli

Fortsätter spelsuccén hos oss på Superspelen? Det hoppas vi! Nästa speltips hämtas från Tele2 Arena och mötet mellan Djurgården och BK Häcken – till oddset 5,25!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Spelen, alla till makalösa odds, har prickat in på rullande band under veckan och vi hoppas fortsätta på samma spår.

Anfallsproblematiken till trots – håller Djurgården på att utvecklas till en klar kandidat för Lennart Johanssons pokal? Bortamötet mot Kalmar FF förra veckan var närmast prickfritt utfört, bortsett från ineffektiviteten framför mål. Hade kunnat bli stora siffror – istället en 1-0-vinst.

Kan treorna fortsätta trilla in de närmsta veckorna, då kan konkurrenterna ovanför sättas under hård press – och då tänker vi inte minst på serieledarna tillika ärkerivalen AIK.

Häcken är i ett litet sämre trim. De förlorade returen mot lettiska Liepaja i Europa League-kvalet senast, men avancerade ändå vidare efter ett klart bättre bortaresultat och innan dess åkte man på en förlust när IFK Norrköping besöktes.

Faktum är att göteborgarna nu är på den undre halvan av Allsvenskan, på plats nio. Utvecklingspotentialen, i spelet och resultaten, även i relation till konkurrenterna runtom i tabellen, är dock stor.

HT/FT-spel

På pappret är DIF seriens formstarkaste lag. Det är värt att beakta. Vinsterna tickar in en efter annan och de stärker deras aktier hela tiden i serien. Dessutom kommer de in till Europa League-kvalet med den här formtoppen snart. Positiva besked!

Det var inte en fullt b-betonad startelva som Häcken presenterade mot Liepaja i veckan och vissa trötta ben kan det därför vara på tal om. Kanske viss rotation för den delen också.

Med hemmaplansfördelen, bättre form samt snäppet starkare material – klar fördel Djurgården…

Men! Det är ett stort – men! Ineffektiviteten är oroväckande framåt i banan och därför är vi lite inne på att det kan dröja innan nollan spricker.

Att det står oavgjort i halvtid och att Djurgården vinner efter fulltid, X/1 (HT/FT), finns till 5,25 gånger pengarna och det är värt en skojpeng.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus upp till 500 kr

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 22/7

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 5,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier