24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Djurgården – Linköping 22 mars

Vilan är kort inför det tredje mötet i SHL-slutspelsmatchserien mellan Djurgården och Linköping och när de kommer från en 108 minuters lång match borde det vara på tal om trötta ben. Sätter sin prägel på matchen? Vårt speltips betalar 3,35 gånger fläsket…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

108 minuter och 38 minuter. Match nummer två i den här matchserien var SHL:s fjärde längsta någonsin – och till slut var det hemmalaget, Linköping, som korades till vinnare efter att Chad Billins klivit fram och skickat in 3-2-pucken som betydde slutsignal och spiken i kistan.

Mindre tätt var det i match nummer ett, då i Stockholm, liksom denna match, som slutade med förkrossande 6-1 till DIF. Ren och skär propagandahockey bjöds på och därför var det lite förvånande att matchen senast blev av sådan annorlunda prägel.

Nu är det med andra ord liv i det hela! Favoritskapet här och nu samt för att avancera vidare är dock Djurgårdens, vilket inte är svårt att förstå varför så starkt som huvudstadslaget stod upp i grundserien, som summerades med en överraskande fin andraplats. De har varit stabila redan från start och det stärker dem inför framtiden.

Trött match att vänta

Vi köper förstås att Djurgården är favoriter och det skulle eventuellt också kunna finnas värde att tälja på dem till rådande odds, men det är på en annan marknad som det verkliga spelvärdet återfinns: målmarknaden.

Och varför detta? Hur tänker vi? Målsnålt! Det skriker – målsnålt.

Resonemanget underbyggs främst av att det troligtvis kommer finnas trötta ben på isen, rejält trötta sådana. Matchen i Saab Arena var nästintill den dubbla tiden från en som avslutas under ordinarie tid – 108 minuter!

Sedan dess har spelarna fått blott 48 timmar på sig att hämta andan och ladda upp batterierna inför matchseriens tredje möte. Det är, i förhållande till den brutala speltiden senast, mycket kort tid och det borde sätta sin prägel på matchen. Seg match att vänta!

2/1-1/0? Något liknande med det känns som ett troligt utfall av matchen.

Under 3,5 mål spelas till fantastiskt fina 3,35 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVehas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 22/3

Speltips: Under 3,5 mål

Odds: 3,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier