24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Djurgården – Örebro 17 maj

Ett specialspel från kortmarknaden blir vårt speltips – och det tripplar nästan insatsen – inför torsdagens allsvenska batalj mellan Djurgården och Örebro SK. Gästerna och en av deras kortlinor är det som står i strålkastarljuset.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Succén Örebro.
Borta mot fiaskot Djurgården.

Given skrällposition? Icke! Så tänker åtminstone inte vi, utan helt tvärtom.

Örebro åkte på deras första förlust hemma mot serieledande Hammarby senast, trots en hejdundrande start på matchen och en 1-0-balja. Allt vände dock när målskytten, Kennedy Igboananike, blev utvisad närmare slutet av den första halvleken och när det var summerat stod det 1-2 på tavlan.

Känslan är att det kan ha varit det som tar ner ÖSK på jorden. All respekt för vad de levererat – men såhär bra som de varit ska de väl inte vara?

Lite tvärtom är det med Djurgården. Tre raka allsvenska förluster blev till en 3-0-kross av Malmö FF i Svenska Cupen-finalen och därefter en uddamålstrea över Dalkurd i serien. Med nyvunnet självförtroende hoppas stockholmarna kunna få en skjuts uppåt i tabellen – mot där de ska vara, toppen. Titeln kan däremot bli svår, så brant uppförsbacken är efter den dunkla serieupptakten.

Kortspel på ÖSK – trippla insatsen

Här tror vi att Örebro kan hamna rätt snett i det hela. De kommer från en käftsmäll deluxe till förlust och frustrationen från den kan mycket väl sitta i. Mot ett stärkt DIF får man sannolikt det svårt att hålla stilen.

Mot Hammarby fick ÖSK syna två tomat- och tre ostskivor. En match det vid flera tillfällen bubblade över i.

Och nu saknar Örebro den så starka mittfältspjäsen Johan Mårtensson, vilket kan innebära att det blir svårt att vinna mittfältskampen. Hamnar lite på efterkälken här, kommer in sent i situationer och liknande?

Även avbräcket på Kennedy spelar in, när man är utan en fantastisk spetsanfallare och målskytt.

Huvuddomaren Kristoffer Karlsson har skickat upp en hel del kort i sina dömda allsvenska matcher. Hela nio stycken har innehållit minst tre till antalet.

Örebro över 2,5 kort plockas till intressanta 2,95 x insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 17/5

Speltips: Örebro över 2,5 kort

Odds: 2,95

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier