3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Elfsborg – GIF Sundsvall 21 oktober

Har ni också svårt att förstå hur oddssättarna resonerar här? IF Elfsborg och GIF Sundsvall drabbar samman på Borås Arena och till matchen ställer vi ut ett speltips till strax under trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fem matcher återstår. På dessa ska Elfsborg säkra kontraktet och därefter blir det bara att ladda upp batterierna, snickra nytt och hoppas att man kan lyfta till en sådan klubb man vill vara – en för toppen.

Boråsarna har haft en mardröm under hela året och är alltså fortfarande i en liten, liten riskzon att trilla ur Allsvenskan. Fem pinnar har de ner till kvalstrecket och om Brommapojkarna skulle vinna över IFK Göteborg under måndagen, medan den här matchen förloras, är de i svår knipa.

Under kortare perioder har IFE visat upp allt positivare tendenser, när spelet snurrar på som det ska. På pappret är offensiven urstark – men målfacit är katastrofalt: 24 stycken på 25 matcher. Snittet är i sin tur på en pinne per match.

”Giffarna” Sundsvall är en helt annan historia – från tippade att riskera dras in i bottenstriden, till att vara helt säkra sedan månader tillbaka och hittas på den övre tabellhalvan.

Fint odds på Sundsvall

Det mest uppseendeväckande med GIF Sundsvall är inte att resultaten varit så pass bra, utan snarare hur de hämtar in pinnarna. Laget, som blivit lite av ett spanskinfluerat projekt, är extremt spelskickligt; man vill rulla boll och samspelar i harmoni.

Och här förvånas vi över att de inte ses med bättre chans, ”Giffarna”. Innan uppehållet hade de en suverän period; fyra matcher utan förlust, vinster över Brommapojkarna respektive Kalmar samt kryss mot Djurgården respektive Malmö FF.

Elfsborg? De kommer från två klara förluster, i matcher mot Häcken och Sirius. På dessa: sju mål bakåt. Otroligt svajigt. Försvinnande lite som fungerar. Inkasseras ännu en förlust här?

Den raka tvåan finns till siffror precis under trippla insatsen, 2,95, och det erbjuds av Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 21/10

Speltips: Sundsvall vinner, rak tvåa

Odds: 2,95

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier