24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför England – Belgien 28 juni

Gruppspelet i VM 2018 ska summeras och då slår vi till med en enorm 15,00-oddsare till speltips – inför tungviktsmötet mellan England och Belgien. Ett specifikt resultatspel är det som ska prickas in.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp G. England är klara för åttondelsfinal. Belgien detsamma. Detta efter att båda länder besegrat Tunisien respektive Panama.

Lite knackigt inleddes del hela förvisso från Englands sida, där det krävdes ett mål i slutminuterna från Harry Kane mot Tunisien för att kamma hem hela potten. Därefter krossades Panama med tennissiffrorna 6-1. Formkurvan pekar alltså spiktrakt uppåt inför vad som komma skall.

En något jämnare linje har Belgien hållit: 3-0 över Panama och 5-2 över Tunisien. Här snackar vi, såklart, en stor titelkandidat – men landet har svikit i stora mästerskap förut och ännu har det inte blivit på tal om större värdemätare…

Visst kan och ska den här matchen ses som en sådan, värdemätare. Däremot handlar det om en match av närmast minimal betydelse, där Belgien till följd av småkänningar väntas städa om rejält i startelvan. Eden Hazard, Romelu Lukaku och Dries Mertens är tre spelare som troligtvis får stå åt sidan.

För den delen kan även England tänkas rotera på några positioner. Vilas Harry Kane, månne?’

Öppet och jämnt – slutresultatet synas

Visst, om vi ser till de namn som Belgien väntas ställa åt sidan på de offensiva positionerna – är det en faktor som talar emot målen, men det finns uppbackning av klass och vi tvekar inte en sekund på att de kommer lyckas såra England.

Men kvalitetsskillnaderna, som annars är förhållandevis stora, minskar ändå sannolikt av detta faktum.

Samtidigt är det en match av mindre tung vikt, varpå vi räknar med att båda lagen släpper loss; mer fokus åt det offensiva och mindre på det defensiva.

Diverse överspel eller BLGM-spelet är helt klart värda investeringar, men vi skruvar upp svårighetsgraden här.

Slutresultat: 2-2 spelas till 15,00 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 28/6

Speltips: Slutresultat: 2-2

Odds: 15,00

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier