24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför England – Spanien 8 september

Varför inte passa på att skruva upp svårighetsgraden rejält? Matchen i fokus är den mellan England och Spanien, från vilken ett specifikt resultatspel ska försöka prickas in.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vilken match! Fantastiskt! 20:45 tas avsparken och matchen visas bäst på TV12 samt C More Play. Två stora fotbollsnationer. Premiär i Nations League. Den perfekta förfesten eller ett sätt att avrunda kvällen…

England hoppas följa upp deras suveräna insats i VM 2018 med en succé i Nations League och senare mästerskap. Under sommaren blev det, som säkert bekant, en fjärdeplats efter att ha skickat ut bland andra Sverige ur kvartsfinalen. Dessvärre stoppades man av Kroatien i semifinalen och förlorade bronsmatchen mot Belgien.

Så trots allt – lite revanschlusta? Något som betryggar är i alla fall att England visat framfötterna i ett mästerskap och det hör ju inte till vanligheterna. Redo att ta nästa kliv, månne?

Spanien stökades det i precis inför mästerskapet, med ett framtvingat – nåja, det råder olika meningar om… – förbundskaptenbyte. Det rullade inte alls på som väntat eller önskat och äventyret fick sitt slut redan i den första slutspelsfasen, mot värdnationen Ryssland. Torsk efter straffar.

Luis Enrique ska nu vända på den här skutan och hans första uppgift blir UEFA Nations League. Och vilken match att rivstarta med, va?

Rakt resultatspel

Det är å ena sidan svårt att se Spanien lämna en match mållösa, men vi känner å andra sidan att de kan vara lite i fara. Sviterna från VM kan fortfarande sitta i och mycket är ovisst i och med förbundskaptenbytet.

Men visst, de har ett bättre material än England. Det måste slås fast och beaktas i analysen. Och det jämnas ut med tanke på hemma- och bortafaktorn.

Tanken – kryss. Men också mål åt båda håll, utan att det sprudlar alldeles för mycket.

Vi testar ett rakt 1-1-resultat som spel till 6,10 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 8/9

Speltips: Slutresultat: 1-1

Odds: 6,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier