24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Everton – Manchester City 31 mars

En storskräll att vänta? Det är så tankarna snurrar inför lördagens sena Premier League-match, mellan Everton och Manchester City, och speltipset ska nästan tiodubbla ditt investerade kapital.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är med glädje som vi kan slå fast att Premier League, som kliver in i dess absoluta slutfas, är tillbaka efter en tvåveckorsperiod av landslagsfotboll och utan europeisk toppfotboll. På tiden att vi är tillbaka i gamla mönster, va?

Lördagens utbud av matcher från det engelska finrummet är fantastiskt och det här blir matchen som sätter punkt för dagen – Everton mot Manchester City på Goodison Park! Avsparken beräknas tas 18:30 och den visas bäst på Viasat Premium eller Viaplay, med inför-, under- och eftersnack.

Matchen är en höjdare ur flera aspekter. Framförallt utgör Manchester City, som alltid är lika fantastiska att beskåda, med deras världsklassmaterial och alltid lika frejdiga offensiv, ena halvan av den och då blir det ofta trevligt – ur neutral synvinkel.

Förhoppningen är att Everton kan bidra till en välspelad och underhållande match. Med tanke på vad de presterade strax före uppehållet, med vinster över Stoke City samt Brighton & Hove Albion, kan vi hålla tummarna för att formen är intakt och att serieledarna kan bjudas på en match.

Årets andra torsk?

Att slå Manchester City, det har visats snudd på omöjligt. De har varit helt dominanta och suveräna under året. Enbart en Premier League-förlust har antecknats – och den kom i en bortamatch mot Liverpool på Anfield.

Nu är vi dock, åtminstone till dessa siffror, inne på att torsk nummer två kan komma…

Och varför detta? Framförallt: motivationsfaktorn! Skillnaderna på den fronten kan vi anta kommer vara helt vitt skilda inför matchen, med vilken approach som matchen tas an med.

Manchester City har, i praktiken, säkrat deras Premier League-titel när de har så mycket som 16 pinnar ner till tvåan Manchester United. När då Champions League-slutspelsfotboll mot Liverpool väntar i veckan kan det bli svårt att hitta tändvätskan. Dessutom: rotation att vänta? Gäller att spara på krafterna.

Everton visade framfötterna före uppehållet och kämpar för att lösa en plats ut i Europa. Chockar på Goodison Park – varför inte?

Den raka ettan tas till hela 9,75 x såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 31/3

Speltips: Everton vinner, rak etta

Odds: 9,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier