28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Frankrike – Argentina 30 juni

Leo Messi och hans Argentina nådde till åttondelsfinalen med kniven hårt mot strupen i VM 2018 – helt utan att imponera. När de ställs mot ett urstarkt Frankrike måste förtroendet lämnas i ”Les Bleus” händer. Allt annat vore tjänstefel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ett mål i slutminuterna. En situation där motståndarna kanske borde ha fått straffspark. Argentina kom verkligen undan med kniven mot strupen mot Nigeria i gruppspelets sista match, en 2-1-vinst, och efter kryss mot Island samt förlust mot Kroatien dessförinnan räckte det precis för en åttondelsfinalplats i VM 2018.

Trots detta kan man enkelt slå fast att Argentinas aktier i hela mästerskapet försämrats enormt. Hur ska de, med detta spel, kunna nå ända in i kaklet? En starkt ifrågasatt förbundskapten i Jorge Sampaoli har inte lyckats få ihop pusselbitarna; storspelarna att klicka med varandra.

Nu ska inte Frankrike hyllas hur som helst heller, i och med att de också svikit en del – ur spelsynpunkt. Australien och Peru plockades båda ner med uddamålen, för att sedan spela 0-0 mot Danmark i den sista refrängen – ett resultat som var perfekt för båda parter. En match som mer eller mindre bara spelades av från första minut. Ändå: två vunna och ett kryss.

Stor fördel för ”Les Bleus”

Normalt skulle kanske Argentina ses som favoriter, om vi bara värderar spelare mot spelare, i en match mot Frankrike – men nu ser vi faktiskt dem med oerhört liten chans att avancera vidare i slutspelet.

Argentina har inte spelat bra i en enda match och tittar vi närmare på den tuffaste hittills, mot Kroatien, blev det en 0-3-förlust. Där blev sydamerikanerna helt uppsnurrade. Utan chans. Och nu blir det ännu tuffare…

Medan Argentina är ett lag som inte alls fungerar just nu, kommer Frankrike från en ren lunkmatch, där den fysiska påfrestelsen var mindre stor. Fördel på den fronten – också!

Skulle inte bli förvånad om Frankrike sopar banan med Argentina och spelar dem med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet – till 4,20 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 30/6

Speltips: Frankrike -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 4,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier