23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Frankrike – Belgien 10 juli

Hårt, tufft och öppet. Det talar för att det skulle kunna komma att spåra ur lite smått i VM-semifinalen mellan Frankrike och Belgien, varpå ett specialspel från kortmarknaden – till oddset 4,70 lockar oss.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu närmar vi oss sluttampen i VM 2018…

Det är Frankrike och Belgien som ska slåss om den första finalplatsen i mästerskapet – två nationer som bara växlat upp med tiden, ser urstarka ut och stod för suveränt utförda kvartsfinaler. Visst blir det här bra?

Efter gruppspelsfasen har Frankrike först skickat ut Argentina och därefter Uruguay – två toppmotstånd – och de tycks bara hitta formen allt bättre med tiden, perfekt tajmat såhär till avslutningen. Förhoppningen är att ta revansch från finalförlusten mot Portugal i EM 2016, då på hemmaplan.

När Belgien ställdes mot Japan i åttondelsfinalen trodde alla att de skulle vinna den matchen med klara siffror. Stå för en äkta proppen ur-insats. En promenad till kvarten. Men annat ville asiaterna – och man arbetade ur 0-2-uppförsbacke en bit in i den andra halvleken, för att sedermera lyckas vända till tre mål mot två. Sista målet kom med matchens sista spark.

Därefter stod belgarna för en desto mer betryggande insats, när de vann med 2-1 över Brasilien – om än rejält tillbakalutade framåt slutet av händelserna. Därmed skickades den dåvarande favoriten ut.

Det är på alla sätt en öppen match som väntar oss. Frankrike kanske har varit snäppet vassare efter gruppspelet, men spelarmässigt är det helt jämnt. Omöjligt att sia hur det här ska sluta fastän oddssättarna presenterar ”Les Bleus” med knappt favoritskap.

Rött kort i matchen

Vi lockas inte helt av resultatspelen. Om – då är väl värdet på Belgien? De hittas till siffror över trippelt betalt och det skulle eventuellt kunna vara värt att investera en mindre insats i.

Men istället blir det ett kortspel från oss. Varför detta?

Tanken är helt enkelt att det är en match som kan explodera på alla sätt och vis. Mycket är på spel. Mycket fart är att vänta. Jämnt kan det bli. Då är det lätt hänt att det smäller åt alla möjliga håll.

Att vi får ett rött kort i matchen betalar 4,70 gånger pengarna hos LeoVegas och det testas gladeligen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, tisdag 10/7

Speltips: Rött kort i matchen – ja

Odds: 4,70

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier