23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Frankrike – Danmark 26 juni

Enklare än såhär blir det väl inte? Det 1X2-tecken vi hämtar ut inför Danmark – Frankrike i VM 2018 är en äkta no-brainer. Här ska det täljas guld!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gruppfinal i grupp C. Frankrike har redan säkrat deras plats i åttondelsfinalerna medan det krävs minst ett kryss för Danmark att ha det hela egna händer. Australien jagar tre poäng hack i häl.

Trots denna fördel för såväl Frankrike som Danmark, har de knappast briljerat – för att uttrycka det milt.

Frankrike, som blev finalister i EM 2016 på hemmaplan, har inte klarat av att komma upp i den väntade standarden. Båda vinsterna, över Australien och Peru, har kommit med uddamålssiffror och suttit en bra bit inne. Här – en match att sätta detaljerna och komma närmare toppformen.

När Danmark premiärvann över Peru var det med hjärtat i halsgropen. Motståndarna pressade ner dem rejält och missade exempelvis en straffspark vid ställningen 0-0, strax före halvtidspausen. 1-1-krysset mot Australien var knappast en superinsats heller. Kunde mycket väl ha blivit en torsk där.

Mycket talar för krysset

Risken för Frankrike är att bli nedpetade från förstaplatsen och få en mindre gynnsamm lott i åttondelsfinalen – och för fallet att bli sådant krävs det att matchen förloras. Enkla förutsättningar.

Men att Danmark skulle jaga trean har vi svårt att tro. Extremt svårt.

Skandinaverna ska bara lösa den här pinnen och säkra deras andraplats. Detta medan Frankrike kan komma att rotera en hel del och med det bli ettor.

Så, om vi skulle ha lika på resultattavlan när klockan tickar upp mot 90 minuter, kanske till och med i hela den andra halvleken – då finns det inga som helst indikationer på att något av lagen skulle få jaktinsikten till liv. Matchen alltså bara spelas av.

Underspel kan locka, men vi ser kryssannolikheten som så pass stor att 2,75 gånger pengarna för det raka spelet måste tas.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, tisdag 26/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 2,75

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier