2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Frankrike – Irland 28 maj

Förberedelserna intensifieras – inför VM i Ryssland 2018. Premiärerna spelas om cirka tre veckor och nu tittar vi närmare på Frankrike, som spelar hemma mot Irland. Här tror väl oddssättarna alldeles för lite på mål?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Känner ni hypen? Tre veckor! Sedan är det världsmästerskap på menyn. Den största av fotbollsfester.

Frankrike tillhör en av mästerskapets största förhandsfavoriter, inte minst med tanke på vilka namn som finns hos dem: se bara på offensiven med Antoine Griezmann och Kylian Mbappé, bland andra.

Hos Irland är det sannolikt fortfarande lite bittert från att ha missat just sommarens VM – på mållinjen. Kvalet var välutfört, där det blev en andraplats före bland andra Wales och Österrike.

Succéreceptet där? Defensiven! Sex insläppta mål på tio matcher. Det är tokimponerande. Mindre imponerande var playoffet mot Danmark, där 0-0 på bortaplan blev till en brutal 1-5-förlust och -knockout hemma.

Tre raka över 3,5 mål

Absolut, Irlands försvarsspel är deras starkaste sida. Organisationen och den kollektiva styrkan, som var så nära att ta dem till mästerskapet.

Men nu, i en vänskapsmatch utan att behöva förbereda sig inför någonting, kanske det blir en lite mer lättsam approach av det hela – även om det såklart blir att backa hemåt, på bortaplan mot den här typen av motstånd.

Lite är vi dock inne på att Irland kan få det svårt att hålla fortet uppe här.

Med tanke på att ”Les Bleus” haft sina problem i de vänskapsmatcher som hittills spelats kan det säkert också bli ett bortamål i matchen. Det har blivit såväl mål framåt som bakåt i de tre senaste och alla dessa har passerat 3,5-mållinan.

Just den tar vi ställning på också – över 3,5 mål till trippla insatsen hos Betser. Det känns något högt sett till förutsättningarna.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 28/5

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 3,00

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier