3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Frankrike – Kroatien 15 juli

Vilket är det bästa skrälloddset inför VM-finalen? Det har vi vaskat fram! Frankrike och Kroatien drabbar samman i kampen om den största av titlar och då ser vi, trots allt, framför oss en tät historia.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Frankrike eller Kroatien.
EM 2016:s finalister mot ett Kroatien som spelar deras första VM-final – i historien.
Som det kan smälla! Som vi sett fram emot den här matchen.

Ändå är det svårt att inte känna att glädjen dämpas något, i någon sorts separationsångest. Mer eller mindre varenda dag under en månads tid har vi bjudits på världsfotboll, mellan länder från alla kontinenter. Och som bekant är nästa VM hela fyra år borta…

Men först det här – finalen! Kroatien har varit mästerskapets stora skräll och satte verkligen ett starkt statement i samband med semifinalvinsten över England, vilken kom efter förlängning – något som varit fallet i samtliga slutspelsmatcher.

Gruppspelet var mer av en ”walk in the park”: Nigeria värjdes enkelt undan, liksom Island och Argentina krossades med siffrorna 3-0.

Utvecklingen har varit annorlunda för Frankrikes del. Helt annorlunda. Gruppspelet inleddes lite sisådär, fastän matcherna ändock vanns, och därefter bara blivit bättre och bättre. Så, formen toppad? I utslagsfasen har de skickat ut Argentina, Uruguay och Belgien. Toppmotstånd allihopa.

Ännu ett kryss

Kroatien lekte sig igenom gruppspelet. Redan där och då började de höjas upp som en titelkandidat. Mittfältet är av absolut världsklass, ett av de absolut starkaste möjliga. På den fronten kan man skada ”Les Bleus” på djupet.

Men Frankrike har sett starka ut och är helt klart rättfärdiga favoriter, sett till vad som presterats och spelarmaterialet i stort.

Det är klart att Kroatien imponerat senare i mästerskapet – de är ju här, i finalen! – men alla tre slutspelsmatcher har landat i kryss under ordinarie tid och man har haft en del marginaler på sin sida.

Tanken? Att Kroatien trots allt kan göra det här tajt – och ta det till förlängning.

Oavgjort under ordinarie tid spelas till 3,55 gånger såsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 15/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,55

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier