28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Frej – Landskrona 19 maj

Iskalla IK Frej mot Landskrona BoIS. Stort värde är identifierat i Superettan och här skulle det kunna vara på sin plats att kliva in innan ett förmodat oddsdropp. Gästerna ska ses som klara favoriter!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kryss i premiären. Därefter: sex förluster uppradade. Bottentippade Frej får helt enkelt inte till det och det ser redan nu nära ut att bli spel i tredjedivisionen kommande säsong, även om det finns mycket tid att ändra riktning på skutan.

Man får då också fråga sig – håller Frej verkligen i den här konkurrensen? Spelare för spelare är de åtminstone bland de sämsta, så att de kommer få kämpa stenhårt är alldeles uppenbart.

Förutom de här sex förlusterna har Frej nu också blivit nollade i två raka. Senast, med 0-1, mot Jönköping Södra.

Landskrona är nykomlingar i Superettan – och målet med det hela är att etablera sig i här, i elitfotbollens rum, innan jakten uppåt till Allsvenskan kan intensifieras. Resultatet hittills? Acceptabelt! Poängmässigt, åtta pinnar på sju matcher, och spelmässigt likaväl.

Det är med positiva besked som Landskrona kommer hit, efter att ha samlat krafterna och kvitterat till 1-1 i Skånederbyt mot Helsingborg i de absoluta slutsekunderna. Välförtjänt och inte minst tyder det på bra moral.

Landskrona med positiv energi

Undertecknad tyckte om vad Landskrona presterade mot Helsingborg och tycker allt som allt att de sett relativt starka ut. Bådar positivt inför framtiden. Och 1-1 i det där derbyt behöver man absolut inte skämmas över.

Energin kommer BoIS säkerligen ha efter den sena kvitteringen – och kanske flyga lite på den. Det kan öppna för en positiv start.

Frej är totalt under isen: förlorar match efter match och har nu heller inte målat på två till antalet. Att hämta andan kan bli tufft och trots den fördel som de får i och med hemmaplan, tänker vi oss att de får de tufft.

Landskrona att leda i halvtid och vinna efter fulltid, 2/2 (HT/FT), ser ut som en vettig högoddsare till 3,60 gånger smeten.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 19/5

Speltips: 2/2 (halvtid/fulltid)

Odds: 3,60

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier