23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Fulham – Derby County 14 maj

Strax under trippla insatsen – men hur? Vi tar en titt på kvällens match mellan Fulham och Derby County, returen där en finalplats i playoffet mot Premier League står på spel. Lyckas värdskapet vända på det här?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

1-0 har vi till Derby County när den här playoffsemifinalen är i dess halvtidspaus, men hur rättvisande var det? Fulham hade nästintill allt, skapade mest – om än kanske lite för lite – och hade bland annat en boll i ribban i den andra halvleken.

Inför dubbelmötet var Fulham också rättvisande favoriter till att avancera vidare – och även ta den där PL-platsen, alldeles oavsett motstånd. Det var med rejält slarv som de även misslyckades bli en del av topp två och med det skippa detta playoff.

Hade man vunnit över Birmingham City, som landade en bra bit nere på den undre tabellhalvan, i den avslutande seriematchen skulle så blivit fallet – men förlustsiffrorna skrevs 1-3. Värsta möjliga läget att darra till.

Derby blev hur som helst sexa i Championship och Fulham trea, med 13 pinnar som skiljde dem åt. Visar lite på de skillnader som existerar.

Vänder och vinner

I den inledande matchen av detta dubbelmöte var Fulham den klart bättre parten: hade extremt mycket boll och skapade flera hundraprocentiga möjligheter, trots att man kändes något trubbiga stundtals.

Nu kommer det bara bli full rulle framåt från Fulham och stärkta av hemmaplansfördelen har vi svårt att se Derby County klara av att hålla emot. Proppen ur? Det är känslan.

Faktum är att Fulham, tillsammans med Wolverhampton, som vann hela serien, förlorade minst antal hemmamatcher i Championship – två av 23 möjliga. Carven Cottage är en mardrömsplats för vilket motstånd som helst på den här nivån.

Gäller för Fulham är att få in en tidig balja, spräcka nollan och att det då kan rulla på. Det tror vi att de ska lyckas med.

Fulham -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – synas gladeligen till strax under trippla insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, måndag 14/5

Speltips: Fulham -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 2,95

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier