30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför GAIS – Värnamo 12 september

Varför inte att testa slå på stort när oddsen är så pass skeva? Detta inför onsdagens Superettanmöte ett alldeles för nedspelat GAIS och ett IFK Värnamo som är på frammarch – i jakten på ett nytt kontrakt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är bara att höja på hatten för alla i Värnamo, att de faktiskt är med i racet om nytt kontrakt efter en vår där det närmast uteslutande blev förluster. Nyförvärven, de befintliga spelarna samt ledarna ska alla hyllas. De har stått för ett heroiskt arbete.

Sedan uppehållet har Värnamo spelat sex matcher, varav fyra slutat upp i vinster och två i kryss. Då har de avverkat flera svåra matcher, tuffa motståndare. När det handlar om ett i stora delar nytt lag från sommaruppehållet är det extra imponerande; hur väl de fått ihop det – på så pass kort tid.

GAIS har inte nått upp till förväntningarna som fanns inför spelåret och hittas faktiskt nere på den undre tabellhalvan efter en rad sämre resultat de senaste månaderna. Framförallt handlar det om hur svårt de haft att vinna tajta matcher; kryssar alldeles för ofta och släpper in en herrans massa mål.

Galet odds!

Mitten mot botten…

Men det som är värt att anmärka är att Värnamo inte alls uppträder som att de hittas i botten. De innan och efter uppehållet är två skilda världar – helt olika lag. De skriker numera självförtroende och kvaliteten är avsevärt mycket större.

GAIS är inte heta alls. De har tappat momentum och fortsätter misslyckas vidare med att vinna matcher. Vad som är mest uppseendeväckande är att mål släppts in i hela 20 av 21 av årets Superettanmatcher – och nu möter de alltså ett Värnamo som hittat helt rätt i det offensiva maskineriet.

Och en liten skillnad, eventuellt – motivationsfaktorn? GAIS lever i ingenmansland medan Värnamo fortsatt är i desperat behov av treor.

Av LeoVegas får vi 3,10 gånger degen för minst två bortabaljor, Värnamo över 1,5 mål, och det spelas med glädje.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, onsdag 12/9

Speltips: Värnamo över 1,5 mål

Odds: 3,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier