30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Gefle – Örgryte 4 september

Det blir ett rakt skrällspel inför kvällens Superettanmatch mellan tabelljumbon Gefle och ett Örgryte vars maskineri hackar rejält. Oddset är 3,75 och speltipset tar ni del av nedan…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Känner ni hur det osar ångest här? Det är knappast en match som varken Gefle eller Örgryte ser fram emot, även om det är en löjligt viktig sådan.

Så, hur ser det då ut? Gefle är sist i Superettan och skriker desperat efter poäng; har fem poäng som skiljer dem från kvalplats samt sex från säker mark. Detta med matchen mindre spelad än konkurrenterna ovanför, alltså denna. Toppchans att hämta in lite, få luft under vingarna och skaka liv i överlevnadsdrömmen…

För Örgryte har säsongen utvecklats i helt fel riktning; från att ha varit en del av den absoluta toppstriden, haft känn på allsvenskt spel – till att nu ha spelat 11 matcher efter varandra utan att vinna. Då är förstås den där toppstriden ett minne blott och nu är göteborgarna placerade på åttondelsplatsen.

På pappret är det med andra ord ändå en klart tyngre match för Gefle, men även i Öis blir det alltmer desperat. Nedflyttning bör det förvisso inte bli på tal om. Däremot tar det hårt på moralen att inte alls lyckas. Flera jobb som kan vara i fara om de inte förmår att vända på skutan.

Topdesperat Gefle mot tre poäng

Gillar Gefles chanser i matchen och ser det inte alls som rättvisande att de är betraktade som så kraftiga underdogs. Här finns det alltså flera olika typer av skrällpositioner som lockar för en investering.

För några veckor stod Gefle för årets i särklass bästa insats när de värjde undan ett allsvenskt jagande Halmstad med 2-1 – på bortaplan. Den matchen har följts upp av två raka förluster, men de också mot toppmotstånd.

Örgryte ser ut som en desto mer lätthanterad uppgift just nu. De kommer från en 1-3-förlust i derbyt mot GAIS och har inte vunnit på hela 11 matcher i Superettan. Självförtroendet är helt bortblåst och då kan vissa problem dyka upp mot en tokdesperat jumbo…

Ettan spelas till 3,75 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, tisdag 4/9

Speltips: Gefle vinner, rak etta

Odds: 3,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier