2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Genoa – Hellas Verona 23 april

Italienska Serie A öppnar den nya veckan hos oss på Superspelen – med match mellan Genoa och ett desperat Hellas Verona. Den där desperationen kan bädda för en chockstart och vi tipsar om ett spel till oddset 4,30.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tiden börjar bli knapp för Hellas Verona, som är nästjumbo i det italienska finrummet och sålunda är i den stora riskzonen att trilla ner i andradivisionen till nästa år. Gäller att hitta rätt om fallet inte ska bli sådant – och det nu. På direkten. Punkt!

Med en match mindre spelad än konkurrenterna runtom, alltså denna, har Hellas Verona sex pinnar upp ovanför strecket mot det röda tabellområdet, där de tre sämst placerade klubbarna hittas. Eftersom enbart fem matcher återstår är det här en ren och skär måstematch för Verona.

Men vad talar för att de skulle vända på steken? De har förlorat fem av de sex senaste matcherna, vilka det blivit noll mål framåt i. Övrig match var mot Cagliari och den vann man med knappa 1-0.

Genoa är i mittenskiktet av serien – utan chans att klättra speciellt mycket eller den minsta risk att åka ur. Ett spel om siffror, vinster, förluster och placeringar hit och dit. Motivationsfaktorn kan därför spela in.

Ännu har vi dock inte fått se tendenser till detta, att motivationen skulle tvina. Innan 1-2-förlusten när Roma besöktes senast hade de spelat fyra raka matcher utan att förlora, två vunna och två oavgjorda.

Förlösande bortamål?

Formen talar till Genoas fördel. Att de spelar på hemmaplan likaså. Givetvis ska de därför vara klara favoriter inför matchen, men det har blivit lite väl stort från spelbolagens sida, menar vi.

Hellas Verona har haft oerhörda problem med målskyttet på sistone och måste nu bli totalt desperata. Därför kan vi tänka oss att de vill chocka Genoa – som kanske kan hålla på att bli mätta? – direkt från start; kliver på framåt i mindre traditionell bortalagsstil.

Det skulle lika väl kunna falla ut illa, att de kontras bort eller inte får grepp om matchen – men vi kan ändå tänka oss ett förlösande bortamål tidigt i matchen…

4,30 gånger smeten för Hellas Verona att få in matchens första balja köper vi blint. Betser med oddset.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, måndag 23/4

Speltips: Hellas Verona första målet i matchen

Odds: 4,30

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier