2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför GIF Sundsvall – IFK Norrköping 6 augusti

Sätta in en bromskloss för IFK Norrköping och deras toppjakt ska ett formstarkt GIF Sundsvall försöka under måndagskvällen – och det ska de väl ha relativt stora chanser till? Från oss: speltips till 3,80 gånger såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tåget skulle möjligen inte gå vid ett tapp, men en sak är säker: att IFK Norrköping är i behov av en vinst för att stärka deras aktier i den allsvenska toppstriden. Med matchen mindre spelad än såväl ettan AIK som tvåan Hammarby, har de sex pinnar upp till desamma. Gäller att haka på nu.

Omstarten har också lämnat positiv eftersmak, bortsett från i 1-2-förlusten när Malmö FF besöktes för strax över en vecka sedan. Man var absolut med på noterna, men förtjänade i slutändan att kamma noll.

Är det tillbaka på rätt spår nu, eller var det en reaktion som är blir mer långtgående? ”Giffarna” borta är hur som helst inte en enkel match.

Krysset sannolikt

Ja, Sundsvall har imponerat under spelåret; har plusstatistik, i antalet vinster kontra förluster. Spelet lovar även också ofta, som senast när man löste ett 1-1-kryss borta mot topplaget Djurgården. Innan dess – en stabil trea, med 2-0, mot Kalmar FF på Guldfågeln Arena.

Ett klart minus för ”Giffarna” är att de har spanskduon bestående av Ciércoles samt David Batanero avstängda och därmed out. Rejäla pjäser som försvinner, båda de ordinarie innermittfältarna.

De spelskickliga fötter som försvinner från Sundsvalls mittfält och betydelsen av det ska inte undergrävas, men det är även flera andra som är bakom succén och de senaste insatserna, som varit positiva. Att åka till Småland och vinna över Kalmar samt spela oavgjort mot DIF i Stockholm, det imponerar.

En tuff nöt kan det därmed bli för Norrköping, som också kommer från en förlust och det kan knäcka till självförtroendet till viss del.

Tätt? Ja! Spelbolagen ser Norrköping som lite väl stora favoriter, men att ”Giffarna” ska vinna? Det kan bli svårt.

Krysset spelas därför till 3,80 x insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 6/8

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,80

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier