24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Gillingham – MK Dons 29 mars

Motivationen och delvis formen utgör fundamentet för vårt speltips inför torsdagens match mellan Gillingham och MK Dons i den engelska tredjedivisionen, League One. Oddset för vårt speltips – 3,20!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Man ska inte underdriva hur stora spelmöjligheterna och värdena kan vara neråt i divisionerna, var spelbolagens koll samt pricksäkerhet är klart sämre än på de stora scenerna. Därför är det inte nödvändigt att gräma sig över landslagsuppehållet, utan istället se chanserna att tälja värde på andra håll.

Torsdagen bjuder på två matcher från League One och den vi fokuserar närmare på är mellan Gillingham och MK Dons – två lag som är i helt olika faser och med olika förutsättningar när det är mindre än tio matcher kvar att avverka av serien.

Gillingham återfinns i det ömsom trygga och ömsom hopplösa mittenskiktet av tabellen – utan större chans på playoffplatserna eller risk att dras in i bottenstriden. Blir med all säkerhet bara ett spel om enskilda platser uppåt och neråt i tabellen, när de nu är placerade på plats nummer 13.

Desto mer att spela för har MK Dons, som är tredjejumbo och på en av de fyra platser som betyder att man slussas ner i seriesystemet. Långtifrån kört är det dock, med ett avstånd om blott en pinne till säker mark. Dessutom har de fördel i målskillnaden gentemot flera konkurrenter i samma skikt av tabellen.

Till 3,20 – vetting investering

Bara för ett par veckor sedan kändes situationen närmast hopplös för MK Dons, men via två vinster samt ett kryss på de senaste matcherna har de fått fäste i tabellen och nu kopplat kontakt med konkurrenterna på den säkra marken.

Därmed är det med visst momentum som laget står stärkta inför seriens slutfas. Mer än acceptabel fotboll har levererats och bland de två treorna kom ena mot tabellfyran Rotherham United.

Då kan vi slå fast: motivation och momentum till MK Dons fördel i den här fajten.

Och därtill är det ett Gillingham som inte ser alltför starka ut som står som värd för matchen. De har endast vunnit en av de fem senaste matcherna samt förlorat två av de tre senaste. Merparten av dessa har varit på resande fot, men det understryker trots allt vartåt det kan tänkas barka.

3,20 x insatsen för den raka tvåan känns som en mycket vettig placering och oddset hittar vi hos Betfairs oddssektion. Hos dem hämtar ni 1 000 kronor i välkomstbonus – via denna länk!

  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 29/3

Speltips: MK Dons vinner, rak tvåa

Odds: 3,20

Bolag: Betfair

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier