3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Häcken – Kalmar 1 april

Känner ni att det är vår i luften? De allsvenska premiärerna är här! En av dessa spelas på Bravida Arena i Göteborg, varifrån BK Häcken tar emot Kalmar FF och det som stora oddsfavoriter. Lite väl stora, menar vi.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Offensivt är Häcken alltid lika intressanta och mindre intressant blev det knappast när Moestafa El Kabir hämtades tillbaka till klubben av Andreas Alm i veckan. Galet förvärv! Slår det ut väl, kan det bli en braksuccé.

Bredden och spetsen framåt i banan kan man inte anmärka på. Förutom El Kabir: spelare som Paulinho, Nasiru Mohammed, Viktor Lundberg och Alhassan Kamara. Det är spelare som alla har potential, om de skulle spelat 30 matcher, att kliva över tvåsiffrigt i antal allsvenska mål.

Att Häcken är en uppstickare kan man således inte sopa under mattan med, en liten titelaspirant. Men defensivt, hur står de där? Inte lika starkt. Risken är att de blir lite väl framåtlutade.

Kalmar har en fullt acceptabel trupp, om än med en del frågetecken som har potential att bli utropstecken. Erton Fejzullahu är ett sådant. Rasmus Elm, som varit så skadedrabbad de senaste åren, ett annat.

Att placera ut KFF i tabellen redan nu är därför svårt, men undertecknad värderar dem åtminstone som en stabil pjäs – utan risk att dras in i bottenstriden, som konkurrensen ser ut. Om det faller ut väl, kanske till och med en övre halvan-plats.

Oviss premiär

Känslan är alltså att Kalmar, över det hela, är lite smått underskattade. Det finns en hel del fina namn i truppen och inför den här matchen är det väl i princip bara en sak som kan målas ut som ett stort orosmoln: att matchen spelas på plast.

KFF har, som säkert bekant, varit oerhört svaga på konstgräs. Trots detta värderar vi dem med bra chans denna allsvenska premiär.

Premiärerna är erkänt skrälltäta och med ett Häcken som inte övertygat fullt under försäsongen, Svenska Cupen specifikt, och det kan vara lätt hänt att förblindas av truppens offensiva namn. Det finns helt enkelt brister bakåt.

2,88 x såsen för att Kalmar löser minst en pinne i en allsvensk premiär på Bravida Arena, det är bra betalt och vi kliver in utan minsta tvekan. LeoVegas med oddset.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 1/4

Speltips: Kalmar +0,5 mål (asian handicap)

Odds: 2,88

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier