23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Halmstad – Degerfors 31 juli

Skriker det inte proppen ur här? Det menar vi! Ett Halmstad som intensifierar deras jakt på allsvenskt spel och ett Degerfors som alltmer blir en otänkbar kandidat för dito. Vårt speltips inför matchen betalar 3,75 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Superettan är, som bekant, tillbaka efter dess uppehåll och sist ut att återstarta av alla klubbar är Halmstad och Degerfors, som slåss om tre sedvanligt viktiga poäng – sådana som ska ta respektive part ett steg närmare spel i finrummet, även kallat Allsvenskan.

Situationen är som sådan att minst ett kryss innebär att Halmstad återtar sin tredjeplats i tabellen, men med fördel borde det bli tre när det enbart är de två topplatserna som innebär en direktplats. Dessa ska man absolut ha chans att utmana om. Kapaciteten finns. Och spelet har i stort lovat mycket.

Det var dock på ett lite halvdant sätt som HBK avslutade våren, med kryss mot Jönköping Södra och en förlust mot Brage – båda på resande fot.

Degerfors hade det även de tufft under slutspurten före uppehållet, med blott en vinst på fyra matcher. Det har helt klart försämrat deras aktier i Superettan rejält, men anmärk väl att en fullpottare här skulle betyda att de minskar avståndet till den åtråvärda kvalplatsen till så lite som tre pinnar. De kan med andra ord inte räknas bort.

Proppen ur

Och ja, Degerfors kan inte helt räknas bort. En skräll och de sätter skräck i konkurrenterna i toppen av serien.

Däremot har vi svårt att se dem räcka till. Laget har en solid grund. Problemet är nu att spetsen, den som brukar kunna urskilja mitten- från topplagen, i Sargon Abraham är borta. Tio mål har det blivit från hans fötter – och nu har han lämnat klubben för spel i IFK Göteborg.

Halmstad är starkare. Har hemmaplan. Och DIF står sårade.

Tror siffrorna kan skjuta i höjden här. Halmstad spelas med -1,5 mål (asian handicap) till 3,75 gånger degen hos LeoVegas. Då sitter spelet vid en tvåmålsvinst eller större.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus upp till 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, tisdag 31/7

Speltips: Halmstad -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier