28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Halmstad – Varberg 14 september

Kan det vara på tal om en storskräll i fredagens match från Superettan? Ett Halmstad BK, som vi inte litar fullt på, tar emot ett desperat Varberg BoIS på Örjans Vall och då väljer vi att sticka ut hakan rejält.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nio matcher vardera kvar. Nio extremt betydelsefulla sådana – men av helt olika orsaker…

Halmstad har siktet inställt på allsvenskt spel, är placerade på fjärdeplatsen och har fem upp till kvalditot där AFC Eskilstuna återfinns. Och detta med en match mindre spelad än desamma. Så, pressen är förstås stor. Kryss eller förlust – hur ska de då kunna hämta in på en så stabil konkurrent?

Annat är det för Varberg, som droppat ner till platsen som nästjumbo. Kört är det dock inte! Bottenstriden är extremt tät. Om de skulle vinna den här matchen, då passeras båda lagen på kvalplats och man tar således plats på säker mark.

Tvåan lockar

Det är med lite bitter eftersmak som Varberg kommer hit, efter att ha tappat sent mot bottenkonkurrenten Värnamo – från 2-1 till 2-2.

Sedan en bra tid tillbaka har Varberg steppat upp på den spelmässiga fronten och det har även gett utslag på resultatfronten. Men! Det finns ett stort – men. De vinner alldeles för sällan. Känslan är dock att det kan släppa när som helst. De har väl ”spelat ihop” till en trea nu?

Halmstad har inte imponerat speciellt mycket, även om två raka matcher är vunna. I 1-0-vinsten mot J-Södra senast rullade inte spelet på särskilt väl. Kan vara så att smällen kommer nu istället.

Den raka tvåan testas till 5,75 gånger degen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, fredag 14/9

Speltips: Varberg vinner, rak tvåa

Odds: 5,75

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier