24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Hammarby – IFK Norrköping 19 april

Är det här kanske ett av årets överodds i den allsvenska fotbollen? Matchen det handlar om – Hammarby mot IFK Norrköping, från vilken vi hämtar hem ett specifikt tecken till 3,30 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Hammarby har fått en flygande start på årets Allsvenskan, lite som en blixt från klar himmel. Stockholmarna kan stoltsera med tre vinster av tre möjliga – mot Sirius, IFK Göteborg och Brommapojkarna.

Det som stuckit ut mest, desto mer väntat, är offensiven. Laget har visat prov på ett frejdigt anfallsspel och stor effektivitet i den sista tredjedelen, vilket nio mål framåt på dessa matcher avslöjar väl.

Men ja, motstånden har inte varit av toppkvalitet – även om man inte ska ta ifrån dem att de är de enda som kammat fullt såhär långt – och här väntar den största värdemätaren hittills: topptippade IFK Norrköping.

Norrköpings seriestart kan inte heller anmärkas för mycket i, om möjligt 1-1-krysset och det enda tappet som kom borta mot rivalerna Örebro SK. Den insatsen var inte mycket att hänga i julgranen, men i övrigt: en 2-1-vinst över Brommapojkarna och en 3-1-dito, nu senast, över Kalmar FF.

Årets mest missvisande odds?

Matchen innehåller alla ingredienser för att kunna bli en väldigt underhållande sådan – med två lag vars främsta kvalitéer finns på de offensiva positionerna, och hittills har de varit väldigt lyckosamma ur den aspekten. Målpartaj?

Och ja, visst kan det bli ett ett sådant – men oddsen är rätt nedtryckta och det stora värdet hittas på annat håll.

Det som förvånar oss oerhört är att Norrköping är presenterade som klara underdogs. Nåja – det är en svår bortamatch, mot ett Hammarby som stundtals bländat med deras offensiva fotboll.

Men över det hela är IFK ett klasserna bättre fotbollslag än Bajen; mer helgjutna, större bredd och vassare spets. Toppen mot mitten, är känslan att det kommer vara när allt ska summeras.

3,30 gånger pengarna för den raka tvåan från Tele2 Arena, det undrar jag om det inte är årets kanske mest missvisande odds i årets Allsvenskan. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 19/4

Speltips: IFK Norrköping vinner, rak tvåa

Odds: 3,30

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier